OBAVEZA SVAKOG ZVEZDAŠA JE DA U NEDELJU DOĐE NA STADION: Crvena zvezda sprema spektakularnu proslavu povodom 34. titule

Www.crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21.00 čas igraju finale Kupa Srbije protiv Čukaričkog na stadionu "Rajko Mitić". U nedelju je proslava 34. po redu titule, u meču protiv Novog Pazara od 18.00 sati, uz besplatan ulaz,

Www.crvenazvezdafk.com 
foto: www.crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda kao klub i njeni navijači spremaju veliko slavlje i spektakularnu koreografiju za nedelju. Očekuju da se na popularnoj Marakani pojavi veliki broj gledalaca.

Www.crvenazvezdafk.com 
foto: www.crvenazvezdafk.com

"Iza nas su sati, dani, meseci i godine posvećene podršci Crvenoj zvezdi. Kao i uvek, stajali smo čistog srca i bistre glave – dosledni, uporni i verni u ljubavi prema našem klubu i našoj tribini. Proslava titule je trenutak da pokažemo ko smo i za šta živimo! Za isti cilj, sa istom emocijom i strašću kao decenijama unazad.

Www.crvenazvezdafk.com 
foto: www.crvenazvezdafk.com

To je dan kada svaki Zvezdaš obavezno dolazi na stadion, dan kada se na stadionu brišu sve granice između tribina, između generacija navijača, dan kada se pomeraju granice u ljubavi prema Zvezdi, granice u kreativnosti, domišljatosti, originalnosti, ludosti... Imamo privilegiju da navijamo za najtrofejniji klub na ovim prostorima, klub koji je za 78 godina postojanja osvojio 34 titule šampiona. Bilo je i godina kad je osvajanje titule bila misaona imenica. Zvezda je najduže bila bez titula šest godina (2007-2014.), a potom četiri godine (1946-1951. i 1995-2000.).

Www.crvenazvezdafk.com 
foto: www.crvenazvezdafk.com

Nikada nismo odustajali! Dosledni, uporni i verni našoj ideji, danas obaramo rekode i prvi put u istoriji osvajamo šestu titulu u nizu. Narednih dana podsetićemo se kako smo slavili titule u nekim ranijim godinama i koliko je proslava titule deo našeg identiteta i važan dan u životu svakog navijača Zvezde."

Kurir sport