ŠAKIRA SMUVALA BIVŠEG DEČKA KOLEGINICE? Opet se PROVODILA u društvu zvezde FORMULE 1, sa kojom je uživala na PRESKUPOJ JAHTI

AP

Pevačica Šakira i njen bivši suprug, Žerar Pike, poslednjih meseci nalaze se u žiži interesovanja zbog njegove prevare.

Vatrena Kolumbijka je izdala nekoliko pesama u kojima direktno napada svog bivšeg partnera i podseća sve svoje obožavatelje koliko ju je povredio preljubom. Ona je sada ponovo privukla svu pažnju zbog svog privatnog života, ali sada nije razlog bivši partner, nego neko za koga se sumnja da joj je novi ljubavni izabranik.

Printscreen YouTube 
foto: Printscreen YouTube

Šakira je naime, viđena u društvu Luisa Hamiltona koji se takmiči za Veliku nagradu Španije u Formuli 1, a time je dala još veći povod medijima da podgreju glasine o njenoj potencijalnoj novoj ljubavi.

Izgledala je kao da se dobro zabavlja, ali i da pomno i srčano posmatra trku sa svojim prijateljima, dok pojedini komentarišu da njen osmeh govori da je i veoma zaljubljena, prenosi britanski "Dejli mejl".

I na društvenim mrežama možemo videti veliki broj snimaka koji svedoče Šakirinoj sreći koju ne može da sakrije.

Uprkos podršci i prisutnosti, Šakira je svedočila kako Maks Verstapen odnosi dominantnu pobedu, dok su se na drugom i trećem mestu našli Luis Hamilton i Džordž Rasel.

Vest o romasi Hamiltona i Šakire kruži već izvesno vreme, a sve je počelo kada su zgodna Kolumbijka i bivši dečko čivene pevačice Nikol Šerzinger, uhvaćeni u jednom restoranu, da bi se par sati kasnije zajedno provodili na jahti sa prijateljima i Šakirinim sinovima Milanom i Sašom koje je dobila sa Pikeom.

RM/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 
foto: RM/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dok su uživali na luks jahti vrednoj 20 miliona dolara, paparaci su snimili trenutak kada je pevačica prihvatila Hamiltonovu ponudu za pomoć dok je pokušavala da se popne na jahtu.

Pre nekoliko dana, Šakira se vratila u Španiju i tu će provesti neko vreme.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

MORE, JAHTA I ŠAMPANJAC: Ćerka Mileta Kitića napunila 23, a evo kako SLAVI! Elena sva u MREŽI! (VIDEO)  Instagram