ŠOKANTNE TVRDNJE BIVŠEG OBAVEŠTAJCA: Pentagon krije dokaze o pronađenim NLO-ima i njihovoj tehnologiji, kriju i TELA VANZEMALJACA

Printscreen

Uzbunjivač i bivši obaveštajac Dejvid Gruš tvrdi da je Pentagon pronašao "netaknute ili delimično netaknute letelice" vanzemaljskog porekla, a da su dokazi o vanzemaljskoj tehnologiji nezakonito sakriveni od nazdora Kongresa od strane obaveštajne zajednice kako bi se "namerno osujetio taj nadzor".

Veteran Vazduhoplovstva i bivši član Nacionalne geoprostorne obaveštajne agencije izašao je u javnost sa informacijama, i tvrdi da se vanzemaljske letelice čuvaju u tajnosti.

Zamućeni video snimci neidentifikovanih letećih objekata dugo su bili glavni cilj onih koji traže dokaze da priče o NLO-ima možda nisu teorije zavere. Poslednjih godina, vlada je preuzela snažniju ulogu u istrazi takvih priviđanja, a Kongres je formirao zvaničnu vladinu radnu grupu za „Neidentifikovane vazdušne pojave“, koja je nedavno preimenovana u „Ured za rešavanje anomalija svih domena“ ili AARO .

Istovremeno, NASA i druge vladine agencije su više puta ponavljale da nema verodostojnih dokaza o vanzemaljskim aktivnostima na Zemlji, pripisujući većinu viđenja prirodnim fenomenima ili objektima koje je napravio čovek.

Sada, veteran Vazduhoplovstva i bivši član operativne grupe Dejvid Gruš, je zvanično objavio tajne za koje je rekao da ih niko ranije nije javno otkrio.

Gruš je ekskluzivno razgovarao sa nagrađivanim istraživačkim novinarom Rosom Kulthartom, izveštavajući za NesNation. Culthart je proveo godine izveštavajući o temi NLO-a.

U svojoj ulozi u okviru američkog odbrambenog establišmenta, 36-godišnji Gruš je rekao da su mu poverene neke od najvećih tajni vlade.

Gruš je rekao za NewsNation da su američku javnost lagali decenijama.

„Postoji sofisticirana kampanja dezinformisanja usmerena na američko stanovništvo, što je krajnje neetično i nemoralno“, rekao je Gruš.

Ako su Grušove izjave tačne, to bi bilo prvi put da zvanični predstavnik američke vlade kaže da nismo sami u univerzumu.

ŠOKANTNE TVRDNJE BIVŠEG OBAVEŠTAJCA: Pentagon krije dokaze o pronađenim NLO-ima i njihovoj tehnologiji, kriju i TELA VANZEMALJACA  Youtube

„Definitivno nismo sami“, potvrdio je Gruš, „Podaci pokazuju, sasvim empirijski, da nismo sami.“

Gruš je takođe rekao za NevsNation da nisu pronađene samo svemirske letelice.

„Pa, naravno, kada povratite nešto što je ili sletelo ili se srušilo. Ponekad naiđete na mrtve pilote i verovali ili ne, koliko god to zvučalo fantastično, istina je“, rekao je on.

Novinarka Lesli Kin je u ponedeljak ujutro u „ The Debrief “ objavila Grušovu priču . Njena karijera je kredibilna, uključujući seriju ekskluzivnih izveštaja o NLO-ima za Njujork tajms, koji datiraju iz 2017.

(Kurir.rs/newsnationnow.com)