UPOZNAJTE JOVANA ŠLJIVIĆA, NOVU NADU CRVENE ZVEZDE: Sa koliko godina je zavoleo fudbal i ko mu je najviše pomogao u prvom timu

Www.crvenazvezdafk.com

Na startu ovogodišnje sezone, 19. juna, Jovan Šljivić se obavezao na vernost Crvenoj zvezdi i krenuo veoma uspešno u nove trijumfe sa voljenim timom.

Www.crvenazvezdafk.com 
foto: www.crvenazvezdafk.com

Zabeležio je Jovan Šljivić asistenciju protiv banjalučkog Borca, dok je volej udarcem “pokidao” mrežu Nefčija na “Pari kupu” u Rusiji i time bio strelac u ubedljivoj pobedi Crvene zvezde.

Www.crvenazvezdafk.com 
foto: www.crvenazvezdafk.com

Rođeni Kruševljanin je upravo profil igrača koji je miljenik navijača i neko ko samo jednim potezom može da podigne publiku na noge. Takav adrenalin donose samo majstori sa loptom u nogama.

Pored dara koji nosi sa sobom, dečak koji je prošao gotovo sve mlađe kategorije Crvene zvezde je perfektan primer igrača van terena. Uvek odmeren, nasmejan i pravi radnik na terenu.

Www.crvenazvezdafk.com 
foto: www.crvenazvezdafk.com

Kako se uklopio u prvi tim Crvene zvezde, kako se snašao trenirajući sa fudbalerima koji su mu do juče bili uzori, zašto je potencirao Nemanju Milunovića, na kom mestu se najbolje snalazi, a i šta je Jovan Šljivić otkrio o sebi, pogledajte u video prilogu:

UPOZNAJTE JOVANA ŠLJIVIĆA, NOVU NADU CRVENE ZVEZDE: Sa koliko godina je zavoleo fudbal i ko mu je najviše pomogao u prvom timu  Youtube

Kurir sport