ISKUSNE DOMAĆICE OBAVEZNO STAVLJAJU OVAJ SASTOJAK U GRAŠAK: Razlika je neverovatna, zbog njega postaje neverovatno UKUSAN! RECEPT
Profesionalni kuvari često oduševe svojim savetima za ukusniju hranu. Ovog puta, oni su podelili jedan "tajni" sastojak za najukusniji grašak, kao i trik koji iskusne domaćice primenjuju.
U pitanju je čorba pripremljena sa mirođijom.
Priprema:
Luk i praziluk propržiti na ulju i poslozi, pa dodati meso iseckano na kockice. Začiniti sa suvim biljnim začinom, biberom i slatkom mlevenom paprikom. Ako želite možete da dodate i tucanu ljutu papriku i vlašac. Kada se meso malo upržilo, dodajte sitno seckan krompir, šargarepu i beli luk. Promešajte, pa dodajte grašak i opet promešajte.
Dodajte malo mirođije, malo kečapa i nalijte sa vodom. Poklopite i kuvajte na tihoj vatri. Napravite supu sa toplom vodom i dodajte malo mirođije, pa i nju nalijte u grašak. Kuvajte nekih 30-45 minuta (procenite sami).
(Kurir.rs/Stil)
Bonus video: