"KURTI STVARA 'KONCENTRACIONI LOGOR' ZA SRBE!" dr Milan Ivanović: Ne postoji pravo na lečenje niti na život!

Dado đilas

Zalihe lekova u centralnoj apoteci u Kosovskoj Mitrovici su pri kraju i preti nam humanitarna katastrofa, upozorava direktor tamošnjeg Kliničko-bolničkog centra dr Zlatan Elek. Podsetio je da vlada Aljbina Kurtija ne dozvoljava da se lekovi dopremaju u tu ustanovu.

Na ovo temu govorio je u jutarnjem programu Kurir televizije dr Milan Ivanović, načelnik odeljenja za plućne bolesti KBC "Kosovska Mitrovica"

This browser does not support the video element.

"KURTI STVARA 'KONCENTRACIONI LOGOR' ZA SRBE!" dr Milan Ivanović: Ne postoji pravo na lečenje niti na život!  kurir televiyz

- Na Kosovu ništa novo. Ne možemo reći da je nasilje novost, samo su pojavni oblici nasilja drugačiji. Aljbin Kurti u svojoj strategiji zagorčavanja života Srbima preduzima sve moguće mere, a ovaj put na red je došlo i otežavanje ekonomskog i socijalnog života Srba - rekao je Ivanović i dodao:

- Imamo zabranu hrane i namirnica, ali i lekova iz centralne Srbije što će dodatno ugroziti život Srba na KiM. Ne postoji pravo na lečenje, ne postoji pravo na život. On pretvata ovaj prostor u u koncentracioni logor za Srbe očigledno želeći da proizvede krajni efekat etničkog čišćenja.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud