ĆERKA ŽARKA LAUŠEVIĆA IZ PRVOG BRAKA JE PRAVA LEPOTICA: Asja živi u inostranstvu, a njen suprug je poznati MUZIČAR (FOTO)

Damir Dervišagić

Glumac Žarko Laušević otac je troje dece, a njegova ćerka Asja privlači posebnu pažnju svojom lepotom.

Žarko je Asju dobio u prvom braku, sa Majom Laušević, sa kojom ima i sina Dušana.

ATA images 
foto: Ata images

Pored Asje i Dušana, Laušević je u drugom braku sa suprugom Anitom dobio i ćerku Janu, za koju su njegovi naslednici iz prvog braka veoma vezani.

Asja se 2014. godine udala za crnogorskog muzičara Nikolu Boškovića, s kojim sada živi u Njujorku, i svi kažu da je prava lepotica.

Printscreen 
foto: Printscreen

Kako je jednom prilikom ispričao za "Vijesti", Nikola je završio Elektrotehnički fakutet u Podgorici i nije očekivao da će ga život odvesti na drugu stranu Atlantskog okeana.

Printscreen 
foto: Printscreen

- A onda sam upoznao suprugu koja živi u Čikagu. Veza na daljinu je uvek komplikovana, ali nas dvoje smo tome bili veoma posvećeni. Kada sam prvi put otišao kod nje u Ameriku, jedna stvar kod te zemlje me je posebno privukla – raznovrsnost. Toliko različitih ljudi funkcioniše u okviru jednog velikog sistema koji poštuju, što je za mene bila fascinantna pojava - istakao je svojevremeno zet Žarka Lauševića.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

"PROFESORI TE UČE DA JE TO ISTO KAO KADA STAVIŠ RUKU NA STO!" Glumac odgonentnuo: Kako se prave intimne scene u filmovima?  Kurir televizija