GLAVU SAKRILA, ALI SE DOLE OGOLILA: Žena Kanjea Vesta bez BLAMA I SRAMA prešla sve granice! Par sad pravi SKANDALE po Londonu

Lensi Photography / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Američki reper Kanje Vest pohvalio se oblinama svoje nove supruge Bjanke Ćensori i na profilu na Instagramu objavio njenu fotografiju dok je isprobavala novi bizarni autfit pre nego što se u njemu pojavila na Nedelji mode u Londonu.

28-godišnja arhitektica ovaj put je osvanula u pletenom bodiju koji je duboko rezan oko njenih najintimnijih delova u kom je pokazala gotovo golu pozadinu, a na glavi je nosila krzneni ukras ispod kojeg joj se lice nije videlo. Izvor blizak paru otkrio je za Daily Mail kako se Kanje sjajno zabavljao dok ju se snimao u takvom izdanju.

Inače, Bjanka tokom poslednjih nekoliko nedelja ne prestaje da šokira odabirom bizarnih autfita u kojima je šetala po Italiji i zgražavala sve oko sebe, toliko da su Italijani tražili njeno hapšenje ili izbacivanje iz države.

Lensi Photography / SplashNews.com / Splash / Profimedia 
Bjanka Ćensori i Kanje Vestfoto: Lensi Photography / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Bjanka se na takve komentare nije obazirala, pa je nedavno u društvu 46-godišnjeg Kanjea prošetala u kratkim pantalonicama, dok je grudi prekrila providnom trakom koja je je jedva obuzdala njene bujne obline. Morala je stalno da je namešta i popravlja, a ono čime je privukla dodatne poglede bile su njene providne plastične štikle koje su se zamaglile, a u kojoj su joj prsti izgledali kao da nemaju dovoljno mesta. Uz to se činilo da su poprimile blago žutu boju, možda zamrljanu kremom za preplanulost ili nekom šminkom za telo.

Par je izazvao burne reakcije tokom svog dugog odmora u Italiji, od skandaloznog ponašanja do nepristojnog odevanja.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 
foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bjanka je čak nekoliko puta izašla s golim grudima koje su se jasno videle ispod providne odeće, između ostalog i u providnom bodiju zbog kog je bila prisiljena da prekrije bradavice crnom torbom i jastukom dok je šetala. Mnogi veruju da se iza njenih modnih odabira krije upravo Kanje, te da joj on određuje šta će i kada nositi. Zbog toga su već i ranije na društvenim mrežama njeni obožavatelji izrazili svoju zabrinutost.

"Vidi li iko da je ovim osobama potrebna pomoć? Gde je porodica ove žene? Siguran sam da i Kanje ima ljude kojima je stalo do njega", "Jadna cura. Izgleda jadno", "Pa, sigurno ne izgleda srećno", "Bjanka mora da izađe iz te bolesne veze", "Kako ponižavajuće za nju. Toj jadnoj ženi treba pomoć. Oslobodite Bjanku", neki su od komentara na fotografije para s njihovog odmora u Italiji.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Jedan korisnik društvenih mreža nazvao je Kanjea bolesnikom zbog eksplicitnog prizora zabeleženog na gondoli. Naime, pre nego što se ukrcao na čamac, bio je pokriven od glave do pete u crnom, dok je Bjanka nosila mantil do kolena koji je kombinovala s golim štiklama. Međutim, oboje su skinuli slojeve odjeće koji su im bili viška kada su se ukrcali. Ona je tako ostala u providnoj kreaciji, dok je Kanje spustio pantalone pa se jasno videla njegova gola zadnjica. Par je nakon toga od Italijana dobio doživotnu zabranu vožnje gondolom.

Prema italijanskom Ustavnom sudu, Bjanki zbog razgolićenih izdanja preti novčana kazna u iznosu od 5.000 do 10.000 evra, a ako su u njenoj blizini bili maloletnici, može dobiti zatvorsku kaznu od četiri meseca do četiri godine.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 
foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Iznenađujuće je da još nije uhapšena. Italija je vrlo konzervativna, u ovom slučaju s pravom", "Nadam se da će ih oboje izbaciti iz zemlje. Ne treba im ovaj par koji je zagađuje", "Potpuno nepoštovanje katoličke kulture, trebalo je da ih Italijani izbace", "Izgledaju kao klovnovi, baš neprijatno", "To se zove nepristojnost... Umoran sam od prisiljavanja da gledam gole žene i trebalo bi da bude protivzakonito jer deca to gledaju", "Restorani bi trebali da im zabrane ulazak", neki su od komentara koji su se širili društvenim mrežama.

Prema glavnoj turističkoj mrežnoj stranici CIU travel, lokalno stanovništvo smatra uvredljivim da se njihovi posetioci šetaju ulicama u različitim razgolićenim kombinacijama.

SPOT-Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
foto: SPOT-Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, Bjanka i Kanje venčali u se u januaru ove godine. Upoznali su se u njegovoj firmi, u kojoj ona radi od 2020. godine, nakon što je magistrirala arhitekturu na Univerzitetu Melburn u Australiji. Njeni prijatelji opisuju je kao elegantnu i pametnu, druželjubivu devojku koja je još bila studentkinja kad joj je Kanje ponudio posao.

Kanje je pre bio u braku s rijaliti zvezdom, Kim Kardašijan, s kojom ima četvoro dece.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Ovaj snimak je Kanje Vest komentarisao Didi  TikTok