SPOJ PRIRODE I GRADSKOG ŽIVOTA

Promo

Kompleks Victory Gardens na Čukaričkoj padini je tim arhitekata osmislio kao prirodnu nadogradnju postojećeg terena, a isticaće se u okruženju svojim organski oblikovanim, zelenim kaskadiranim fasadama. Biće to mirna oaza u kojoj odmah možete lako da zamislite svoju svakodnevicu, a u prizemljima zgrada će se nalaziti prodajni i uslužni objekti koji će olakšavati svakodnevno funkcionisanje. Takođe, kompleks će sadržati i Gardens apartmane koji će imati izlaz na sopstveni vrt iz dnevnih soba.

U svakom stanu u Victory Gardens-u postojaće infrastruktura za smart home sisteme, za sve ljubitelje stanova budućnosti i na taj način će biti omogućena implementacija potpunog IOT sistema (Internet of things) i sa mobilnog telefona će se upravljati aparatima. U skladu sa tim postojaće i garažna mesta za električne automobile sa električnim punjačima koji će zadovoljavani potrebe električnih ,,ljubimaca’’.

Do sada su stambene zgrade Ivy i Olive imale svoju prezentaciju javnosti i prodajne dane pa je veliki broj stanova u okviru njih već dobio svoje vlasnike.

Prodajni dan zgrade Rosewood je zakazan za 29. septembar. Kao što je već poznato, tokom ovog dana kupci dobijaju određene pogodnosti, a neke od njih su svakako najveći izbor, najbolji odnos cene i kvaliteta. Međutim, prodajni tim je za prodajni dan 29. septembra pripremio još više. Svi kupci stana u Rosewood zgradi će tog dana dobiti na poklon gore pomenuti smart home sistem, kao i mogućnost plaćanja 20% cene stana tog dana, a ostatak pred samo useljenje, što je izuzetno značajno kupcima koji koriste sredstva iz kredita za kupovinu svojih stanova.

Takođe, taj model otplate 20/80 će biti omogućen za novu selekciju stanova u zgradama Olive i Ivy. Tokom prodajnog dana u prodaji će biti i objekti u prizemlju, namenjeni za poslovni prostor, kancelarije agencija, razne servise, ordinacije i slično.

Ekskluzivni zastupnik prodaje stanova u ovom jedinstvenom stambenom kompleksu je Kadena Sotheby’s International Realty i stučnjaci iz ove kompanije će vam pomoći da izaberete najbolje rešenje za vas u skladu sa vašim preferencijama i budžetom i asistiraće vam tokom prodajnog dana 22.septembra. Kraj leta i početak jeseni je idealno vreme da svoje velike snove ostvarite i postanete vlasnik i budući stanar stana ovog po mnogo čemu jedinstvenog stambenog kompleksa koji spaja vrednosti dva različita sveta – prirode i savremenih i tehnologija budućnosti.

O svim detaljima ovog inovativnog stambenog kompleksa koji objedinjuje potrebu za vraćanje prirodi, ali i savremene tehnologije, digitalizaciju doma, brigu o životnom okruženju i zdravlju svojih stanara, možete pronaći na www.victorygardens.rs

Promo