UMALO OBUSTAVLJEN ŠOU, TAKMIČARKE ODBILE DA IZVRŠE ZADATAK! Snajka nije stigla da servira jelo, potpuni haos!

Kurir Televizija

U današnjoj epizidu majki i snajki svoje kulinarske sposobnosti demonstrirale su Majka Svetlana i snajka Slobodanka iz porodice Lazarević.

Svetlana je domaćica. Voli da kuva. Omiljeno jelo su joj lazanje, sarma i testenina. Vreme provodi sa porodicom i prijateljima.

foto: Kurir televizija

Slobodanka je student. U slobodno vreme se bavi muzikom, voli da peva. Voli da kuva brza i laka jela.

Srđan je student. Voli da se bavi sportom i ide u teretanu. Voli da igra video igrice. Omiljieno jelo mu je Karađorđeva šnicla.

Spremale su sočno i ukusno jelo Kobasice u pivu i restovan krompir, a zbog zaboravljenih namirnica u nabavci izgubile su 12 minuta vremena za spremanje jela.

Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

Kako je u ovoj emisiji običaj da se zapeva, to se očekivalo i ovaj put, međutim snajka je to uporno odbijala. Kada je došao zadatak peva majka peva snajka, njih dve su se jedva naterale da nešto malo zapevuše.

Raša je otkrio jednu zanimljvost, a to je da postoje muška i ženska paprika, a kog su pola može se prepoznati po peteljkama. Ženske su parne, a muške paprike neparne.

Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

Snajka na kraju nije ni stigla da spremi jelo, pa je Srđan umesto da odgovara koje je jelo ukusnije pogađao čije je jelo na stolu. Pogodio je da je jelo spremala majka.

U kvizu se dobro snašao i osvojio dnevnu nagradu od 10.000 dinara.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

This browser does not support the video element.

NEMATE IDEJU ILI VREMENA ŠTA DA KUVATE? Majke i snajke imaju rešenje za vas! Pilav i vitaminska salata: Brzo, a ukusno   Kurir televizija