KUVALO SE SVIMA POZNATO PROLEĆNO JELO UZ KOJE OBAVEZNO IDE KISELO MLEKO! Snajka neobičnog imena ispričala kako ga je dobila

Kurir Televizija

U porodici Dimić postoje dve vrsne kuvarice - majka Vesna i snajka Vojka. Njih dve bili se zadužene za pripremu jela u današnjoj epizodi serijala Majke i snajke.

Majka Vesna je u penziji. Bavila se marketingom. Hobi su joj pilates, skijanje i plivanje. Kada joj vreme dozvoli ide u pozorište, na izložbe, obilazi antikvarnice i knjižare. Voli da kuva i da pravi kolače. Omiljeno jelo joj je supa sa knedlama.

foto: Kurir televizija

Vojka je personalni asistent dece ometene u razvoju. Voli da kuva, omiljeno jelo su joj makarone, kiflice, voli i slatkiše i torte.

Aleksandar radi u jednoj firmi kao tehničko obezbeđenje. Hobi mu je pevanje i čitanje knjiga. Voli da kuva, omiljneno jelo su mu pečenje i roštilj.

Spremale su jelo kome se svi raduju posebno u proleće: sarmice od zelja.

Zbog zaboravljenih namirnica izgubile su osam minuta, što kako je majstor Raša ocenio nije problem za spremanje ovog domaćinskog jela.

Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

- Moji su rekli, ako bude muško zvaće se Vojkan, a ako je žensko Vojka.

Članice žirija kako majki tako i snajki imale su podeljena mišljenja o kvalitetu sarmica, pa su se mogle čuti i zamerke i pohvale.

Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

Aleksandar nažalost nije pogodio da je po njemu ukusnije jelo spremala snajka, pa je ostao bez dnevne nagrade.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud