LAZAR RISTOVSKI PRVI PUT U JAVNOSTI S NOVOM DEVOJKOM: Anica blistala u KRATKOJ HALJINI, glumac nije skidao OSMEH s lica (FOTO)

Damir Dervišagić

Lazar Ristovski i Anica Lazić bili su među mnogborojnim zvanicama na sinoćnjem otvaranju najvećeg kompleksa filmskih studija u regionu, Firefly Studios, koji posluje u okviru kompanije WMG. Ovo je inače njihovo prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti nakon što su obelodanili svoju ljubavnu vezu.

Damir Dervišagić 
foto: Damir Dervišagić

Par je na događaj došao dobro raspoložen. Anica je blistala u mini-haljini s cvetnim dezenom, uz koju je ukombinovala crne salonke i torbicu u istoj boji. Oboje su nasmejani pozirali fotoreporterima i tako još jedom potvrdili da uživaju u ljubavi, a tokom čitave večeri se nisu odvajali.

Damir Dervišagić 
foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, proslavljeni srpski glumac Lazar Ristovski pre nekoliko dana obelodanio je svoju ljubavnu vezu prvi put nakon razvoda od Danice Ristovski, s kojom je bio u braku 42 godine.

On je jednom fotografijom otkrio da je njegovo srce ukrala 39 godina mlađa Anica Lazić, koja je postala poznata ulogama u serijama "Drim tim" i "Popadija", a glumi i u filmu "Ruski voz". Ona je po profesiji psiholog, a studirala je u Padovi.

Kako je Kurir pisao, oni su u vezi oko godinu dana i već žive zajedno u Beogradu na vodi.

(Kurir.rs)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

DANICA RISTOVSKI: Trudim se da budem nevidljiva na setu sa Lazom! (KURIR TV)  Kurir TV