Mostarka: Skinula sam gaće, ali nije bilo seksa

Šta je briga tu babetinu što nas je slikala, šta mi radimo? Otkud joj pravo da slika ljude i posmatra šta ko radi, besna je devojka

MOSTAR - Mostarka skinula gaće u parku, ali nije bilo seks.

Pošto je fotografija para koji vodi ljubav usred dana u Velikom parku u Mostaru, čemu su svedočili šokirani roditelji i njihova deca, podigla neviđenu medijsku prašinu, medijima se obratila devojka tvrdeći da je ona ta osoba koja, navodno, sa svojim momkom "vodi ljubav u parku".

Ona ne negira da je spustila pantalone, što se jasno i vidi na fotografiji, ali tvrdi da se nije desilo ništa. Ne želeći otkriti svoj identitet, tvrdi da ona i njen dečko nisu imali seks, kako je to plasirano u pojedinim medijima, već da su duže vreme sedeli na klupi i radili "stvari" koje su, inače, svojstvene zaljubljenim parovima.

"Svom momku sedela sam u krilu i ležala sam na klupi držeći glavu na njegovim nogama. Dakle, menjali smo položaje jer smo se mazili, a nikako vodili ljubav. Sve ovo nam je vrlo teško palo, posramljeni smo, strah nas je da nas neko ne prepozna, jer imamo svoje porodice i prijatelje", tvrdi ova devojka.

Ona je rekla da ih je slikala neka starija žena, a nikako majka koja je bila u parku s decom.
"Uostalom, šta je briga tu babetinu što nas je slikala, šta mi radimo? Otkud joj pravo da slika ljude i posmatra šta ko radi? Uvek su u parkovima svoje vreme provodili zaljubljeni parovi i razmenjivali nežnosti", navodi devojka, piše Dnevni avaz.