GDE ĆE VLADAN MILOJEVIĆ ODVESTI FUDBALERE CRVENE ZVEZDE NA PRIPREME: Ništa od Katara! Stara je baza, a nije Antalija!

Www.crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde zimske pripreme obaviće na Kipru, saznaje Kurir!

Www.crvenazvezdafk.com 
foto: www.crvenazvezdafk.com

Ranijih godina crveno-beli su tokom januara i fenruara odlazili u Tursku, u svoju proverenu bazu u Antaliji. Međutim, ove godine došlo je promene plana. Crvena zvezda će više od dve nedelje tokom priprema boraviti na Kipru, u mestu Pafos. Ekipa je poslednji put u ovom gradiću bila tokom prvog mandata sadašnjeg trenera Vladana Milojevića, a mir i čari Pafosa čelnicima kluba otkrio je nekadašnji šef strukeMiodrag Grof Božović.

Www.crvenazvezdafk.com 
foto: www.crvenazvezdafk.com

Iako se prethodnih nedelja dosta spekulisalo oko toga gde će Crvena zvezda imati pripreme, Kurir je zvaničnu i proverenu informaciju dobio na najvišem mestu u Ljtice Bogdana 1A.

- Definitivno okupljanje je 8. januara. Već 15. januara letimo na Kipar. Bićemo smešteni u Pafosu i vraćamo se 2. februara u Beograd. Prvenstvo počinje 10. februara. Znači, Kipar, Pafos - otkrio je Kuriru generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Ruski mediji pisali su prethodnih dana da je FK Crvena zvezda imao ponudu od Zenita iz Sankt Peterburga da i ove zime, kao i prošlog leta, pripreme odrade zajedno. Izbor je pao na Katar, na Dohu i tamošnje fudbalske centre. Da su otišli u državu koja je prošle godine uspešno organizovala Mundijal, crveno-beli bi pored Zenita, odigrali nekoliko prijateljskih utakmica sa klubovima iz Rusije, Brazila i Kine.

Pedja MILOSAVLJEVIC / AFP / Profimedia 
foto: PEDJA MILOSAVLJEVIC / AFP / Profimedia

Što se tiče priprema na Kipru, još nije poznato sa kojim ekipama će igrati crveno-beli, ali je planirano da budu odigrane najmanje četiri prijateljske utakmice.

Stara destinacija

I Partizan na ostrvu

Partizan je još ranije otkazao pripreme u Antaliji, kao i ugovorene utakmice, gde je posebno bila interesantna ona sa moskovskim CSKA. Kako sada stvari stoje, ogroman broj srpskih klubova ove zime spremaće se za prolećni deo prvenstva baš na Kipru. U ranije poznatim bazama kao što su Aja Napa, Larnaka, Pafos... Kipar je pre deset godina bio destinacija na koju su u velikom broju tokom zime odlazili srpski klubovi.

Kurir sport/A. Radonić

This browser does not support the video element.

Zvezdan Terzić vanredna konferencija  Kurir