Foto: Kurir Televizija

KURIR TV

BACILA SAM LJUBAVNICU SVOG MUŽA U REKU! Zorica Marković šokirala: Vikala je HELP, a ja se mislim ŠTA BRE HELP! Onda sam shvatila..

Stars

U igri informacija - dezinformacija u emisiji Divan Šou kod Ivana Gajića pevačica Zorica Marković potvrdila je da je jednom bacila ljubavnicu svog muža u reku.

foto: Promo

- Istina je. Nisam normalna što sam to pričala. Šta će sad da pomisle moji udvarači. Imam ja godina, ali i dalje imam tu energiju. Svi će da se razbeže jer će da misle da hoću da se bijem - rekla je Zorica.

Kaže da je nakomn bacanja muževljeve ljubavnice u vodu shvatila jednu nezgodnu stvar:

- Ona sve više Help, help, help, a ja se misli šta bre help?! Onda shvatim da ona ne zna da pliva! Nisam znala da ne zna da pliva leb ti poljubim. Ali mnogo me je iznervirala stvarno!

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video: