"U TENISKOJ OPREMI SA REKETOM ULETELA SAM U CRKVU" Stanišićka o priči koja joj je promenila život: Monahinja se odmah prekrstila

Nemanja Nikolić, Petar Aleksić

Ljiljana Stanišić bila je gošća sedme epizode podkasta "Nije sve tako crno" autora i voditelja Jovane Matić Đokić i prvi put govorila o svom životu ali i poslovnim uspesima.

Petar Aleksić 
foto: Petar Aleksić

Godinama za estradu predstavlja strah i trepet, ali i za mnoge političare kao i javne ličnosti koje su bile deo njenih priča. Stanišićka slovi od samog starta za novinara ekskluzivca, nekoga ko vidi i čuje sve što drugi ne uspevaju.

Ljiljana je evocirala uspomene i prisetila se zadatka koji joj je obezbedio posao i na neki način odredio budućnost u svetu predstavnika sedme sile.

Kurir 
foto: Kurir

- Nemanja Pajić mi je tada bio urednik i bila sam na teniskom terenu sa svojim prijateljima i rekreativno igrala tenis. Zvao me je i rekao da je venčanje vaterpoliste Filipa Filipovića i da treba da imam slike. U teniskoj opremi, sa reketom i lopticm otrčala sam u crkvu, zaboravila sam pod adrenalinom da u takvom izdanju ulazim na jedno sveto mesto. Posle mi je bilo žao - govorila je Ljilja i dodala:

Petar Aleksić 
foto: Petar Aleksić

- Ušla sam u crkvu, monahinja se prekrstila kada me je videla. Novinari su bili svi ispred na totalnom drugom kraju kod restorana jer nije moglo da se prođe dalje, dok su se prepirali sa obezbeđenjem, ja sam se tada provukla u šortsu i majici, mislili su da sam neka klinka koja tu trenira. Naišla sam na mladence i pitala za sliku gde su mi se oni ljubazno islikali kao nekom detetu koje je tu sa terena i ja sam ponovo imala ekskluzivu.

PRODAVALA SAM KRPICE U PROLAZU KOD ZELENJAKA ZA DNEVNICU OD 800 DINARA! Najsurovija novinarka se rasplakala zbog OVOG pitanja!  Youtube

Kompletan intervju pogledajte na jutjub kanalu Kurira.

NIJE SVE TAKO CRNO

Svake srede u 20 časova samo na Youtube kanalu i sajtu Kurira pratite novo izdanje emisije koja će vam vratiti veru u sebe, ali i svetlije sutra.

Teme i sadržaj će vas možda ponekad rastužiti ili rasplakati, ali i promeniti pogled na svet i ubediti da NIJE SVE TAKO CRNO.

foto: Kurir

Pred vama će biti tople ljudske priče, svakodnevni problemi, iskustva poznatih ali i manje poznatih lica koja će progovoriti o svojim ne tako lakim životnim trenucima i pomoći da prevaziđete svaki loš period u životu i shvatite da uvek postoji svetlo na kraju tunela.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

POZNATI SRPSKI SPORTISTA VARA ŽENU SA NJOM?! Ljiljana Stanišić otkrila ŠOKANTAN TRAČ: Videla sam ih zajedno, PROVERENO JE  Kurir televizija