"OVO RUSKO ORUŽJE DIŽE TALAS OD POLA KM KOJI MOŽE DA PROGUTA VELIKU BRITANIJU!" Analitičar: Neka se ne nadaju zaštiti od Amerike

Profimedia, Printskrin / You Tube

O čestom pominjanju mogućnosti upotrebe nuklearnog oružja koje posebnu pažnju svetske javnosti izaziva onda kada dolazi od predsednika Ruske Federacija Vladimira Putina u emisiji Usijanje govorili su Slobodan Samardžija, nekadašnji dopisnik Politike iz Moskve, Miloš Laban, politički analitičar i Marko Lakić, novinar dnevnog lista Politika.

Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

Nakon rasprave trojice saovornika koji su izneli različite procene po pitanju mogućnosti upotrebe nuklearnog naoružanja, posebno od strane Rusije, Laban je podvukao da ukoliko do takvog napada dođe meta Rusije neće biti Ukrajina. Rekao je takođe da se je s obzirom na svoje antiruske stavove možda glavni kandidat za ruski napad Velika Britanija.

- Velika Britanija se kandiduje da bude meta jer Rusi neće upotrebiti, ako upotrebe nuklearno oružje u Ukrajini jer smatraju da je to njihov narod. To je rekao predsednik Putin i to je teritorija koju oni neće da zagade - rekao je Laban i dodao:

This browser does not support the video element.

"OVO RUSKO ORUŽJE DIŽE TALAS OD POLA KM KOJI MOŽE DA PROGUTA VELIKU BRITANIJU!" Analitičar: Kandiduju se za METU, a smetaju i SAD!  kurir televizija

- A što se tiče Velike Britanije. Medvedev to doduše nije rekao, ali rekao je Solovjev, jedan od novinara ruske televizije za koga važi da je vrlo povezan sa Kremljem. On je rekao: Jedan Posejdon, a to je podvodno rusko oružje, on diže plimski talas pored Britanije visok pola kilometra. Taj talas kad pređe Veliku Britaniju on se završi sa njene druge strane. Mi ne znamo razmere kakve katastrofe u to ulaze. Velika Britanija, ako se nada da će je Amerikanci zaštititi to je moguće na sledeći način. Ratovaće Amerika sa Rusijom do poslednjeg Britanca kao što je bila priča da će ratovati sa njom do poslednjeg Ukrajinca.

Smatra da je Velika Britanija ne smeta samo Rusiji već i SAD:

- SAD žele da budu glavna sila i ne žele da im Velika Britanija sa kraljevskom porodicom bude tutor. Ne bih isključio ni mogućnost dogovora Rusije i SAD protiv Velike Britanije.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

This browser does not support the video element.

"RUSIJA NA PROLEĆE UDARA IZ NEOČEKIVANOG PRAVCA?!" Stručnjak uverava: Krenuće na KIJEV, NATO može da ih spreči samo na jedan način  kurir televizija