ŠOK TVRDNJE BIVŠEG POLICIJSKOG STAREŠINE: Da li je na snimku mala Danka? Aktivno da se uključe Rumunija i Bugarska

Kurir, Facebook

Potraga za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić iz Bora, koja je nestala je u utorak u 13.45 u naselju Banjsko polje, ušla je u sedmi dan.

Na građane Srbije koji s nesmanjenim interesovanjem i velikom strepnjom prate slučaj nestale devojčice iz časa u čas, ogroman utisak ostavio je snimak iz Beča na kojem se, u pratnji dve Rumunke, kako ih je autor snimka predstavio, vidi devojčica koja neverovatno izgledom i uzrastom podseća na malu Danku.

This browser does not support the video element.

Snimak iz Beča na kome je navodno Danka Ilić  Kurir

Srpska policija odmah se okrenula ka novom tragu jer se nijedan, pa i najmanji, ne prepušta slučaju, a raspisana je i međunarodna potraga za devojčicom iz Srbije - Interpolova žuta poternica.

Blažo Marković, predsednik Sindikata policijskih starešina Srbije i predsednik pokreta Nova snaga, gostovao je u emisiji Puls Srbije gde se dotakao snimka iz Beča.

- Što se tiče snimka, devočica je jako svesna na ovom snimku, gde se nalazi i ko je u njenoj blizini.To se vidi po snimku. Ne moraš da budeš neki veliki stručnjak da bi video. Naša devojčica koja je sad nestala, ona bi bila totalno dezorijentisana i preplašeno bi gledala na te ljude oko nje. Dakle, taj snimak za mene nije validan.Sigurno kada bi malo bolje pogledali taj snimak, videli bi da se tu radi o devojčici koja poznaje svoju okolinu i poznaje ljude koje oko nje.Ovde se radi o snimku koji je lažiran. Ja sam to već rekao u emisiji da će se pojavljivati ovakvi lažni snimci, razni proroci, beli magovi, itd. Sve ovo smeta istrazi - rekao je Marković i dodao:

This browser does not support the video element.

ŠOK TVRDNJE POLICIJSKOG STAREŠINE: Snimak male Danke u Beču LAŽIRAN? Gest devojčice sa video snimka mu to potvrđuje, SVE SE VIDI  Kurir televizija

- Sada je pitanje da li će se pronaći Danka ili ne. Moraju aktivno da se uključe Rumunija i Bugarska, da se uključe sve zemlje u okolini. Dakle, sumnja se na nešto. Za sada se Danka vodi kao nestala, jer ne možemo reći da je oteta, ne znamo to. Mislim da će policija vrlo brzo ući u trag.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Snimak iz Beča gde je navodno viđena Danka Ilić  Privatna arhiva