SVEKRVA TANJE SAVIĆ DOŠLA U SRBIJU, KONAČNO REŠILE NESUGLASICE! Nisu se odvajale, pevačica ju je pre odlaska u Dubai odvela OVDE

Printskrin/Instagram

Tanja Savić uživa u ljubavi sa 11 godina mlađim pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem.

Da ljubav između njih dvoje cveta, dokazuje i činjenica da jeMukijeva majka u potpunosti prihvatila snajku, pa je tako nedavno došla iz Amerike kako bi provela neko vreme sa sinom i Tanjom.

Printscreen 
foto: Printscreen

- Mukijeva mama se baš lepo slaže sa Tanjom. Iako u početku nije bila za tu vezu, ona je promenila mišljenje o njoj kad su se i upoznale krajem prošle godine u Americi, kad je Tanja tamo imala turneju. Iako je bila rezervisana neko vreme, sada je potpuno drugačija situacija između njih dve. Tako je ona nedavno prihvatila Tanjin poziv da dođe u Srbiju i bude njena gošća, što je ona i prihvatila. Išla je sa njima svuda, a čak je jedan dan došla i na snimanje Tanjinog novog spota. Krila se u bekstejdžu i da je kamere slučajno ne bi snimile, ali je uživala. Sa njom je sve vreme bio i sin, ali i jedan od Tanjinih sinova - priča naš izvor, pa nastavlja:

Printscreen/Instagram 
foto: Printscreen/Instagram

- Tanja je sad konačno završila sve obaveze pred izlazak novog albuma. Snimila je spotove, pa je rešila da sa Mukijem, svojom sestrom i decom ode na odmor. Trenutno su u Dubaiju, uživaju. Vidi se da su srećni i zadovoljni. Sve je objavila i na Instagramu. Biće tamo nekoliko dana, a posle toga se vraćaju, kako bi se ona posvetila promociji novog albuma - završava naš izvor.

Printskrin/Instagram 
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, u javnosti se već nekoliko dana šuška da se Tanja u javnosti udala za Muhameda, a te priče je sama podgrejala, kada ga je nazvala "suprugom".

- Moj suprug je zaista divan... Mogu da kažem, niko ne zna za nas da smo više od dve godine zajedno i ovo je ekskluziva - rekla je ona. Kako je dalje navela, njih dvoje su dugo radili u tajnosti na svojoj vezi, a sada joj pomaže da sinove "izvede" na pravi put.

Shutterstock, Petar Aleksić, Instagram/thelifeofmuki 
foto: Petar Aleksić, Instagram/thelifeofmuki, Shutterstock

Kurir.rs

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Tanja Savić stigla na koncert Dragane Mirković  Kurir