HTELI DA ČASTE TEA I KEŠELJA, PA IM SE ZAVRTELO U GLAVI KAD SU VIDELI RAČUN! Urnebesna anegdota srpskog košarkaša: "Dobro, bre..."

Printscreen / Youtube / Jao Mile podcast

Marko Boltić košarkašku karijeru završio je pre tri godine, a gostujući u podkastu "Jao Mile" kod Mileta Ilića dotakao se brojnih zanimljivih tema.

Boltić je podelio i jednu anegdotu iz vremena kada je igrao u Grčkoj, a kada su on i njegovi saigrači izašli sa Milošem TeodosićemiMarkom Kešeljom koji su u to vreme bili deo Olimpijakosa.

- Posle te prve utakmice, odemo mi u neki restoran, na neku voćnu salaticu, oni večericu, odradili trening posle te naše utakmice sa tim rekovalescentima. I pojavljuju se oni tu i kao nas četvorica - petorica, pričamo, zezamo se, i oni uzmu i plate. I sad mi u tom trenutku igramo svi, 250 neredovnih evra, izuzetno neredovnih. J**i ga, takva je bila situacija. I mi se dogovorimo, sutradan kada igramo utakmicu zvaničnu sa njima, sa Teom i Kešeljem, kao, idemo opet na večeru sa vama. Tu ćemo biti opet - počeo je priču Boltić.

Zatim je priča postala još zanimljivija.

- Završila se utakmica, mi odemo, nas petorica, šestorica, a pre toga se u hotelu dogovorimo "hajde, nemoj da nas časte, brate", bez obzira što znaš, oni su na tom nivou. Da budemo šmekeri, vadimo ono, prebiramo gvožđe po džepu, vadi ko koliko ima, skupimo na gomilu jedno 300 evrića. Mislimo mi, u tom trenutku - ma to je dovoljno, ma bre, šta ti je. Damo ih Laliću, kao biće kod njega lova. Sede, na primer, Kešelj, Lalić, Teo, ja... Završili, jeli, mi zaboravili celu priču. Ovaj ustaje, ide u toalet, Lalić, a Teo zove konobara za račun! Dolazi račun, ovi jeli, ne znam, to se otvarala neka vina... Ovaj otvara, ja guram glavu, kad ono, nešto, 800 evra račun - sa osmehom na licu otkrio je Marko Boltić, pa u dahu nastavio i rekao kako su Teodosić i Kešelj na kraju ponovo platili račun:

- A ovaj izlazi iz toaleta, ja ono, ne, ne, znaš ona klasična srpska šorka za stolom, ko će da plati. Uzima i ono najiskrenije, mi ispričamo priču i oni kao "dobro, bre, deb*li jedni". Mi kao u fazonu, daj da doprinesemo malo. Znaš da ne budemo ono, da nismo došli ovde, znaš, da nas vi nešto čašćavate. Kao ljudi, drugi put, brate, negde kod vas, kad nas budete ugostili.

Kurir sport / Jao Mile Podkast

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Nikola Jokić stigao na žurku  Kurir televizija