DAN OTVORENIH VRATA U DOBROVOLJNOM VATROGASNOM DRUŠTVU ŠID: Prilika za najmlađe da se upoznaju sa životom vatrogasaca

Kurir/D.Š.

prilika za najmlađe da se upoznaju sa vatrogascima i njihovim opremama

Vatrogasnim domom u Šidu ponovo su odjekivali smeh i radost dok su deca trčkarala uživajući u Danu otvorenih vrata u dobrovoljnom vatrogasnom društvu.

Ovaj događaj je bio prilika za najmlađe sugrađane da se upoznaju sa vatrogascima i njihovim opremama koje spasavaju živote. Mališani su uživali u raznovrsnim aktivnostima, od rušenja meta pomoću brentača do uzbudljivog gašenja početnih požara, dok su stariji imali priliku da pokažu svoje znanje i veštine kroz mini takmičenje i kviz znanja o vatrogastvu.

Kurir/D.Š. 
foto: Kurir/D.Š.

Najuspešniji učesnici su nagrađeni i pohvaljeni, dok su svi prisutni naučili važne lekcije o bezbednosti i hitnim situacijama. Druženje uz palačinke, sokove i mafine koje su ljubazno pripremili članovi društva dodatno je obogatilo događaj, pokazujući koliko je vatrogasno društvo povezano sa zajednicom.

Kurir/D.Š. 
foto: Kurir/D.Š.

„Dobrovoljno vatrogasno društvo Šid se zahvaljuje svim sugrađanima koji su odvojili vreme da dođu i podrže ovaj događaj. Vaša podrška nam je neprocenjiva i motiviše nas da nastavimo sa našim radom i misijom. Hvala što ste deo naše zajednice“, istakao je predstavnik društva.

Ovaj događaj je još jednom pokazao da vatrogasci ne samo što brinu o sigurnosti zajednice, već su i spremni da ulože vreme i trud kako bi edukovali i izgradili čvrste veze sa svojim sugrađanima.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

"HEROJSKO DELO!" Vatrogasci odali prizanje moleru Pavlu i hrabrim momcima (KURIR TELEVIZIJA)  Kurir televizija