ŠOK STAJLING HRVATSKOG PREDSTAVNIKA NA EVROVIZIJI: Evo šta je bila INSPIRACIJA za autfit u koji su svi gledali na tirkiznom tepihu

Jessica Gow/TT / Shutterstock Editorial / Profimedia

Evrovizijska nedelja je zvanično počela. Učesnici ovogodišnjeg Eurosonga prošetali su tirkiznim tepihom u Malmeu u Švedskoj, što predstavlja ceremoniju otvaranja Evrovizije, na kojoj svake godine budu svi predstavnici, kao i stotine obožavatelja ovog muzičkog takmičenja.

Jessica GOW / AFP / Profimedia 
foto: Jessica GOW / AFP / Profimedia

Voditelji na tirkiznom tepihu bili su drag kraljice Elektra i Tia Kofi. Na tepihu se, između ostalih učesnika, pojavio i predstavnik Hrvatske, Bejbi Lazanja. Odmah na početku napomenuo je kako je umoran.

Lazanja je za otvaranje Eurosonga poneo upečatljivu modnu kombinaciju. Majica je bila inspirisana miljeom, koje je uključio i u svoj nastup, a s obzirom na to da je ona bela, obukao je neobičnu crvenu jaknu kako bi autfitom dobio boje Hrvatske zastave.

"Samo nedostaje plava", rekao je.

Jessica GOW / AFP / Profimedia 
foto: Jessica GOW / AFP / Profimedia

Tirkiznim tepihom prošetala je i predstavnica Srbije, Teya Dora, neposredno pre Bejbi Lazanje, kao i brojni drugi učesnici Evrovizije, poput Marine Sati iz Grčke, Kalin iz Austrije, predstavnici Azerbejdžana, Norveške, Belgije i drugih zemalja.

(Kurir.rs/ Index.hr/ L. S)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Prošlogodisnji predstavnik na Evroviziji Luke Black predao je Teya Dori zastavu Srbije  Kurir