DUBOKI DEKOLTE, KOŽNI KORSET I HALJINA OPTOČENA KRISTALIMA: Žena sa najbujnijim oblinama na svetu izazvala "DAR-MAR" na Met Gali

Angela Weiss / AFP / Profimedia

Jedna od najtraženijih plus sajz manekenki današnjice, Ešli Grejem, sinoć je na crvenom tepihu Met Gale još jednom pokazala da se odlično oseća u svojoj koži i da ne mari za kritike na račun svoje težine.

U izazovnoj haljini ponosno je pokazivala svoje obline, a mnogi su njeno izdanje te večeri prozvali "provokativnim".

DPRF / StarMax / Profimedia 
foto: DPRF / StarMax / Profimedia

Manekenka je na ovaj prestižni događaj stigla na galu u crnoj haljini ukrašenoj kristalima Ludovika de San Sernina. Kosa joj je bila podignuta, a nosila je i prikladan srebrni nakit i odgovarajući crni šal. Haljina je bila ukrašena i detaljima cveča, a duboki je dekolte kožnog korzeta istakao njene obline.

Jackie Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia 
foto: Jackie Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia

- Ova hajina je pravo umetničko delo, svaki komad metala i Svarovski kristala pažljivo su ručno postavljeni; preko 500 sati ručnog rada uloženo je u ovu izvanrednu haljinu. Što reći, shvatili su zadatak - objavila je 36-godišnja Grejem na Instagramu ranije tog dana.

Ova manekenka je često bila na meti kritika zbog svoje kilaže, no ona često poručuje ženama da vole svoj izgled i da "nose sve u čemu se osećaju zanosno". Iako se mnogi prethodno nisu složili s njenim stavovima, on tvrdi kako itekako brine o svom zdravlju, ali da je trenutna težina ne sprečava da prati modu po vlastitom izboru, a ne da njene izbore diktira neko drugi.

( Kurir.rs / Jutarnji.hr / T.B. )

Bonus video:

This browser does not support the video element.

MODA SE VRATILA U NIŠ NA VELIKA VRATA! Lokalni dizajneri organizovali reviju posle 20 GODINA, evo šta kažu kako se oblače Nišlije  Kurir TV