GVARDIOLA POLUDEO KADA SU MU POMENULI NOVAC! Španac planuo na novinare: Potrošili su mnogo više, ali nisu tu gde smo mi!

EPA/ADAM VAUGHAN

Jedan od najboljih svetskih trenera, Pep Gvardiola, ljutito je odgovorio novinarima na pitanje o novcu.

Mančester siti se nalazi blizu osvajanja titule u Premijer ligi, ali pred njima je utakmica protiv Totenhema (utorak od 21) u kojoj moraju da pobede.

Nakon toga, očekuje se da u poslednjem kolu pobede Vest Hem, ali i da Arsenal bude bolji od Evertona, što znači da bi gostovanje "Pevcima" trebalo da bude ključ u borbi dve ekipe. Mančester siti uoči utakmice protiv Totenhema ima bod manje od Arsenala.

Na konferenciji za štampu pred gostovanje u Londonu, imao je burnu reakciju na jedno pitanje novinara.

"Dosadno je? Nije. Teško je. Jer ranije je novac bio u pitanju. To je razlog zbog kojeg je Mančester junajted trebalo da osvoji sve titule. Na drugom mestu Čelsi je trebalo da osvoji sve titule, na trećem mestu sve titule je trebalo da osvoji Arsenal. Zato što su potrošili mnogo više para u poslednjih pet, šest godina od nas. Oni bi trebalo da su tu, ali nisu", rekao je iznervirani Gvardiola.

Španac je u Mančester siti stigao 2016. godine i od tada je osvojio pet šampionskih titula, Ligu šampiona, dva FA kupa, četiri Liga kupa, dva Superkupa i nagradu za najboljeg trenera na svetu u sezoni 2022/23.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

00:23
Koreografija Crvena zvezda Mančester siti Izvor: Kurir