Foto: ATA images

STUDIRALE ZAJEDNO

OVA POZNATA GLUMICA JE DELILA STAN SA SLOBODOM MIĆALOVIĆ: Udata je za kolegu, otac joj je LEGENDA, a evo kako su se ZBLIŽILE

Pop kultura

Sloboda Mićalović je rodni Leskovac napustila još 1999. godine, kada je upisala studije glume u Beogradu.

Pratio ju je otac Dragan, koji se do poslednjeg trenutka protivio ćerkinoj odluci da krene njegovim stopama. Imala je svega sedamnaest godina kada je, prošavši na prijemnom iz prve, primljena u klasu zahtevnog profesora Predraga Bajčetića.

foto: Stefan Stojanović MONDO

Glumici Slobodi Mićalović, kada je došla iz Leskovca, cimerka i koleginica sa klase bila je Zorana Bečić, inače ćerka čuvenog sarajevskog glumca Zorana Bečića. Njih dve su i danas veoma bliske prijateljice.

"Zorana je moja bliska prijateljica sa klase, zajedno smo živele dok smo studirale", rekla je ranije Sloboda.

foto: ATA Images

Inače, glumački par Igor Đorđević i Zorana Bećić više od petnaest godina uživa u ljubavi, a mezimice Petra i Blanka upotpunile su njihovu zajednicu i unele radost u porodični život.

Igor Đorđević i Zorana Bećić upoznali su se na jednoj žurki dok su još bili studenti. Igor je šest puta tokom večeri Zoranu pitao kako se zove, objašnjavajući da ima lošu memoriju.

foto: ATA images

Šarmantna crnokosa koleginica odgovorila mu je dva puta, a ostatak večeri ga je ignorisala. Ipak, Igor je bio uporan i na jednom od narednih susreta počeo je da je “muva”. Zorana je ranije rekla da ju je osvojio romantikom.

(Kurir.rs/ Blic/ L. S)

Bonus video: