"OPERACIJE I ZRAČENJE SU DOŠLE NA NAPLATU" Čime se danas bavi Deki Pantelić, zbog bolesti se povukao iz javnosti, a evo gde je sad

Printscreen/Prva TV

Jedan od najpoznatijih domaćih voditelja, Dejan Pantelić, bio je prinuđen da se zbog zdravstvenog stanja povuče sa malih ekrana i posveti se lečenju i oporavku.

On se u januaru prošle godine oprostio od gledaoca koji su ga gledali u emisiji "150 minuta".

Printscreen/Prva TV 
foto: Printscreen/Prva TV

- Ovo je poslednji put da vam kažem: Ostanite uz "Prvu" i uz emisiju "150 minuta" i da ćemo se gledati ponovo - rekao je Dejan na kraju poslednje emisije koju je vodio.

Voditelj je nakon toga objasnio javnosti da se povlači sa malih ekrana i da na svoju tri decenije dugu karijeru stavlja tačku. Ipak, on se nije u potpunosti odrekao posla na televiziji, ali je od tog dana njegov posao bio iza kamere.

- Izvinjavam se gledaocima na promuklom glasu. Došla su na naplatu sva ona zračenja, hemioterapije, operacije...Trudiću se da u narednom periodu pronađem adekvatno mesto iza kamera. Hvala sto brinete - napisao je on na Instagramu.

Printscreen/Prva TV 
foto: Printscreen/Prva TV

Dejan danas radi u režiji, što mu očigledno prija. Njegova nova televizijska kuća je "B92".

Jednom prilikom je na Instagramu isplivala fotografija Dekija sa kolegama sa radnog mesta, a nema sumnje da se sa novim kolektivom sjajno zabavlja.

Printscreen Instagram 
foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Pantelić je 2012. godine saznao da boluje od tumora krajnika, pa se mesecima lečio u inostranstvu gde je i operisan. Kako je sam ispričao u borbi sa opakom bolešću, iz koje je izašao kao pobednik, velika podrška mu je bila supruga.

Kurir/Blic

Bonus video:

This browser does not support the video element.

OGNJEN AMIDŽIĆ OTKRIO REAKCIJU KADA JE SAZNAO DA POSTAJE PONOVO OTAC! Voditelj obelodanio: Zakazano je venčanje, ali sa malo ljudi  Kurir televizija