Foto: Damir Dervišagić, Petar Aleksić, Nemanja Nikolić

SLAVLJE

KURIR SLAVI 21. ROĐENDAN: Evo šta su nam poželele najveće zvezde!

Stars

Kurir slavi 21. rođendan. Za više od dve decenije postojanja objavili smo brojne priče, razne afere, paparaco fotografije. Ispratili smo mnoga venčanja, razvode, rođendane i rađanje dece i unuka naših zvezda.

foto: Dejan Milićević

Ispratili smo i sve bitne događaje u životu najveće regionalne zvezde Dragane Mirković, koja nam je poželela sve najlepše:

- Nije lako ostati u samom vrhu tolike godine, a vi ste u tome uspeli. Budite i dalje čitani, želim vam što više dobrih informacija. Srećan rođendan.

foto: Damir Dervišagić

Lepe želje za nas ima i Sanja Vučić:

- Srećan vam rođendan, da ste živi i zdravi još 100 godina. Ljubim vas.

foto: Kurir

Nataša Bekvalac za naš list imala je brojne editorijale:

- Srećan 21. rođendan. Sve najdivnije u budućem radu želim vam od srca.

foto: Dejan Miličević

Snežana Đurišić takođe ima dugogodišnju saradnju s Kurirom:

- Punoletstvo ste odavno prešišali, sad ste već odrasli. Srećan vam 21. rođendan, nije malo dve decenije, neka ih bude još toliko, pa i više! Želim svima, prvo i osnovno, dobro zdravlje, dobre priče, neka je lepih što više, to nama svima treba. Želim vam dobro poslovanje, velike tiraže, da se uzajamno volite i poštujete i da još dugo nastavite da budete deo naših života.

foto: Nemanja Nikolić

I Suzana Jovanović nam je čestitala rođendan:

- Želim vam da trajete još mnogo godina i da uvek kao i do sada izveštavate čitaoce s proverenim i tačnim informacijama. Živi bili i srećan rođendan!

foto: ATA images

Rada Manojlović ne krije da redovno čita Kurir:

- Dragoj redakciji Kurira želim srećan 21. rođendan i, naravno, da izveštavate samo istinu, kao i do sada. Ljubi vas vaša Rada Manojlović.

Bonus video: