Foto: Shutterstock, Ilustracija

brutalno

UČENICI TREĆEG RAZREDA UKRALI DRUGU DUKS I URINIRALI PO NJEMU: Priznali mu sve na rođendan, a na kraju ga gađali i jajima!

Društvo

Učenici trećeg razreda osnovne škole na Novom Beogradu drugaru iz odeljenja ukrali su duksericu, urinirali po njoj, izgazili je, uvaljali u blato i na kraju mu je uz uvrede vratili!

Da stvar bude gora, devetogodišnjaci su druga, kojeg su ovako ponizili, na kraju gađali jajetom, a ovo surovo vršnjačko nasilje zgrozilo je javnost!

Za ovaj uznemirujući incident javnost je saznala nakon što je otac dečaka, kojeg su vršnjaci maltretirali, to ispričao na društvenoj mreži "X".

foto: X printscreen

- Srednjem sinu u petak ekipa od njih nekoliko iz odeljenja/razreda ukrade duksericu, uvalja je u blato, izgazi i ispiša se po njoj, sakrije je. U subotu na rođendanu deteta iz odeljenja mu saopšte šta su uradili (on je mislio da je zaboravio duks negde napolju). Danas mu vrate tako izgažen i mokraćom natopljen duks uz dodatne uvrede i maltretiranje. Treći razred osnovne škole - napisao je otac dečaka i dodao da su dečaka nakon ovog hteli da gađaju dečaka duksom.

- Rešavajući ovu situaciju upravo sam saznao da su danas pokušali da ga ćebuju ovim upišanim duksom, pa kad nisu uspeli, otišli su u obližnju prodavnicu, kupili jedno jaje i gađali ga tim jajetom. Pogodili su ga. Takođe sam saznao da organizovano maltretiranje traje već mesec dana.

Ova objava izazvala je burne reakcije građana koji su ostali u šoku surovošću tako male dece.

- Nadam se da ste prijavili i školi i policiji - naveo je jedan, na šta je otac odgovorio: "Naravno da jesam".

- Ta deca su spremna na sve. Koja količina besa je u njima. Ne dajte se. Nadam se da je dete dobro - dodao je drugi sugrađanin.

- Hvala ti, za sada je okej - odgovorio je otac.