LOZNICA ZA "PREŽIVLJAVANJE", FON BANJICA ZA TITULU: Spektakl u Lagatoru, u sredu četvrta epizoda BITKE ZA TROFEJ!

T. Ilić

ZaKMF Loznicačetvrta utakmica finalne serije plej-ofa Prve futsal lige Srbije u njihovom ‘’Lagatoru’’ je biti, ili ne biti. Posle prve tri utakmice finalne serije plej-ofa Prve futsal lige Srbije FON Banjica vodi sa 2:1 u pobedama i ukoliko u sredu (19.00) trijumfuje postaće šampion i sa trona skinuti upravo Lozničane.

Loznica je u prvom susretu u Beogradu slavila 3:1, ali je u drugom poražena 5:2 da bi se posle nedeljnog kiksa na svom parketu, Banjica ponovo bila bolja sa 4:2, u borbi za titulu šampiona našla u nezavidnom položaju. Ukoliko žele da nastave borbu za titulu moraju slaviti u sredu kako bi u petom meču, u majstorici, na Banjici pala odluka hoće li po treći put zaredom biti šampioni, ili moraju predati krunu. Sigurno je da se sada očekuje još žešći duel u Loznici, a iz kluba pozivaju navijače da ispune tribine i pomognu zeleno-belima da dođu do druge pobede i izbore petu utakmicu.

T. Ilić 
foto: T. Ilić

U finalnoj seriji igra se do tri pobede, FON Banjica želi na tron, a Loznica da treću sezonu uzastopno osvoji titulu i drugi put uzme duplu krunu, pošto je nedavno slavila u Kupu Srbije, protiv istog rivala. U sredu FON Banjica ima meč loptu, a Loznica šansu da prolongira odluku o šampionu.

Kurir sport / T.Ilić

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta  Kurir televizija