"SNAJKA JE SA MNOM PREVARILA MOG BRATA": Od ove šokantne ispovesti okrenuće vam se želudac, ono što sada sumnja će vas zabezeknuti

Shutterstock

Nedavno, na portalu Metro, pojavila se ispovest čovekakoji je sada van sebe zbog greške koju je napravio godinama unazad.

Kako je naveo, učinio je ono što se nipošto ne sme - spavao je sa rođenom snajkom!

Iako su prošle godine od kad je imao aferu sa bratovljevom ženom, njegove muke traju i dan danas i nisu nimalo naivne.

Profimedia 
foto: Profimedia

Naime, ono na šta sumnja jeste da je on zapravo otac svog bratanca!

"Pre četiri godine sam imao aferu sa snajkom. Bio sam usamljen i, priznajem, bio sam glup. Nekoliko nedelje kasnije, saznali su i moj brat i moja majka," prisetio se muškarac u svojoj ispovesti.

Iako je njegova greška izazvala mnogo bola, brat je uspeo da ispegla odnos sa svojom ženom, ali od neprijatne atmosfere i dalje ne mogu da pobegnu, svaki put kad se okupe za porodičnim stolom.

Profimedia 
foto: Profimedia

Naime, ovaj muškarac već je godinama u braku i, kako kaže, ima divnu suprugu koja nije upućena u njegovu aferu. Međutim, on sada strahuje, ne samo za svoj, već i za bratovljev brak jer njegov bratanac mnogo liči na njega, zbog čega sumnja da je zapravo njegov sin.

,,Nažalost, moja supruga ne može da ima decu, a ja nemam mira. Želim da uradim DNK test i potvrdim svoje sumnje," rekao je očajno.

Odgovori koje je dobio nisu bili baš onakvi kakve je očekivao. Mnogi su mu napisali da će, ako se ispostavi da je on otac deteta, ta istina naneti mnogo boli i njemu i njegovim bližnjima, dok su mu drugi savetovali da porazgovara sa svojom suprugom i isproba alternative poput surogat majčinstva ili usvajanja, i da na taj način zadovolji svoj roditeljski nagon.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!  kurir televizija