SRPSKA DECA SE IGRAJU FUDBALA! Pogledajte akciju iz udžbenika "orlića": Austrijanci nisu znali šta ih je snašlo! (VIDEO)

Printscreen / Twitter / VideoscoutSRB

Kadetska reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva, a pobedu nad Austrijom (3:2) obeležila je spektakularna akcija u uvodnim minutima drugog dela meča. Dok je Srbija imala prednost (2:1), naši najtalentovaniji fudbaleri odigrali su jednu od najboljih akcija na celom turniru i zatim zatresli mrežu rivala!

Akcija za treći gol Srbije, u 55. minutu meča, počela je od Partizanovog golmana Vukašina Jovanovića koji je bio veoma smiren. Bacio je loptu na travu, sačekao presign igrača Austrije, a zatim "presekao" linije dodavanjem ka veznom fudbaleru koji se ponudio kao opcija, a zatim se akcija preselila na levu stranu napada.

Mladi reprezentativci Srbije razmenili su još nekoliko dodavanja pre nego što je Zvezdin Aleksa Vasilić pravovremeno gurnuo loptu u prostor. Bilo je to fantastično dodavanje za Mihajla Cvetkovića, prvotimac Čukaričkog, koji je i završio akciju za pobednički gol Srbije na ovom meču. Pogledajte kako je to izgledalo:

Podsećamo, Srbija će u polufinalu Evropskog prvenstva za kadete igrati 2. juna protiv Portugala ili Poljske. Rivala ćemo saznati u četvrtak uveče, nakon što se završe svi četvrtfinalni susreti. Biće to prilika da se "orlići" izbore za plasman u finale, a izuzetno talentovana generacija koju predvodi Jovan Damjanović mogla bi da se nada i tituli!

Kurir sport / Mondo

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta  Kurir televizija