NASTAVNICA IZ PANČEVA PRIREDILA IZNENAĐENJE OSMACIMA! Poklonila sliku i svakom napisala emotivnu poruku! DRAGA PETRA...

FOTO KURIR

Jedna nastavnica matematike u OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" u Pančevu učenicima, koji uskoro završavaju osmi razred, priredila je iznenađenje koje će pamtiti ceo život!

- Nastavnica matematike u OŠ "Jovan Jovanović Zmaj", priredila je svojim osmacima predivno iznenadenje na kraju njihovog školovanja. Izradila je fotografije svakog od njih koje je čuvala u svom telefonu, nakon što ih je fotografisala na manifestacijama i turnirima koje je organizovala tokom školske godine, i svakom je za rastanak poklonila fotografiju na čijoj je poleđini napisala vrlo ličnu i posebnu posvetu. Ne znamo za vas, ali mi od ovih reči gutamo knedle... Svakom od nas u životu treba jedna Nišićka - objavljeno je na fejsbuk grupi "Zdravo Pančevo" gde su objavili i nekoliko predivnih poruka koja je nastavnica napisala đacima koji uskoro napuštaju školu i odlaze u neke nove životne izazove.

Prinskrin Fejsbuk 
foto: Prinskrin Fejsbuk

- Draga Isidora, tek ćeš da zablistaš! Tvoja zakucavanja tek slede! Jaka si i svoja, hrabra i smela! Leti visoko! Tvoja Nišićka - poručila je nastavnica jednoj Isidori.

Prinskrin Fejsbuk 
foto: Prinskrin Fejsbuk

- Draga Petra, ti jesi medalja! Tvoj osmeh će tek da osvaja! Hvala ti za svaku toplu reč, blagost i nežnost! Voli te tvoja Nišićka - predivna je poruka sa kojom se nastavnica oprostila od Petre.

Prinskrin Fejsbuk 
foto: Prinskrin Fejsbuk

- Dragi Sego, hvala ti što si me naučio kako se pobeđuje strah! Kako se brani, kako se čuvaju drugi! Kako se ponosno stoji iza svojih odluka, kako se voli sestra i na kraju, a najvažnije, kako se stav pokazuje u ključnim momentima! Tvoja Nišićka" - samo je još jedna od ličnih i emotivnih poruka u nizu.

Postupak ove nastavnice ne samo da je oduševio decu kojoj je podelila poruke već i mnoge druge koji su u komentarima poručili da je šteta što nemamo više ovakvih pedagoga i ljudi.

"Carica, ovo je toliko divno", "Svaka čast koleginici koja je prvenstveno pravi pedagog, nastavnik i koja pleni dobrotom!", "Kakav vetar u leđa. Deca će ovo pamtiti ceo život. Predivan gest", samo su neki od komentara ispod objave.