Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

prezgodna

SIĆUŠNI CRVENI BIKINI NIJE MOGAO DA SAKRIJE NJENE RASKOŠNE OBLINE: Družila se sa Dikaprijem, a sada LOVI POGLEDE gde god se pojavi

Pop kultura

Lukavi paparaci na ostrvu Ibici razveselili su brojne gledaoce "Love Island" jer su upravo jednu od najvećih zvezda te hit rijaliti emisije uhvatili na plaži u vrlo privlačnom izdanju.

Britanska manekenka Arabela Či ovog ponedeljka je pokazala svoju figuru u sićušnom crvenom bikiniju i sunčala se pokazujući svoje zavidno isklesano telo te privlačila poglede kupača.

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Inače, ova plavokosa lepotica nakon pojavljivanja u rijaliti šou često je skretala pažnju na sebe, a posebno prošlog leta kada se družila s glumcem Leonardom Dikaprijem na njegovoj jahti na Ibici. Naime, Arabela i Leo upoznali su se preko njegovog bliskog prijatelja Ričija Akive, kojeg zovu i "kraljem noćnih klubova". Riči i ova lepotica snimljeni su kako razmenjuju sočne poljupce te se veruje da imaju aferu, ali njihov odnos nikada nije prerastao u nešto ozbiljno.

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U poslednje vreme se piše da se Či pridružila aplikaciji za upoznavanje slavnih zvanoj "Raya". U martu je objavljeno da se Arabela viđa s 24-godišnjim brazilskim sportistom Viniciusom, i to samo dve nedelje nakon što se rastala od svoje ljubavi Adama Maksteda, kolege iz emisije "Island All Stars".

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Atraktivnu 33-godišnjakinju na Instagramu prati čak 1,3 miliona ljudi, a na fotografije i videozapise koje objavljuje retko ko ostaje ravnodušan.

( Kurir.rs / Jutarnji.hr / T.B. )

Bonus video: