"IMAMO ODNOSE PO PET PUTA DNEVNO" Slavna manekenka je jedna od NAJLEPŠIH NA SVETU, a sa čuvenim golmanom STRASTI javno pršte

A LONE WOLF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Brazilska manekenka Izabel Gular (39) najpoznatija je po tome što je bila jedna od "anđela" Victoria‘s Secreta od 2005. do 2008, a takođe je pozirala i za Sports illustrated Swimsuit Issue.

Jedna od najlepših žena na svetu pojavila se i u Kanu, na Filmskom festivalu, a svojim modnim izdanjem neke je podsetila na moćnu vladarku Kleopatru zbog svoje raskošne toalete.

foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Slavna lepotica već je godinama u vezi s nemačkim golmanom Kevinom Trapom (33), koji je šest godina mlađi od svoje drage. Njih dvoje često se mogu videti kako razmenjuju nežnosti po poznatim svetskim plažama, a nije im strano ni da javno govore o svom burnom seksualnom životu.

foto: PREMIER PHOTO / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Imamo seks četiri do pet puta dnevno. Međutim, ako izgube utakmicu u kojoj je Kevin branio, onda nema seksa. Čak ni visoke potpetice i seksi donji veš ne može da mi pomogne nakon poraza. S druge strane, ako pobedi, onda tu noć nijedno od nas dvoje ne spava i imamo seks do jutra", otkrila je lepotica pre nekoliko godina.

foto: LiveMedia / ddp USA / Profimedia

Njih dvoje su se upoznali na modnoj reviji u Parizu, a navodno su počeli da se zabavljaju 2015. godine. Verili su se 2018, a Izabel je tada podelila srećnu vest na društvenim mrežama i napisala: "Kad upoznaš nekoga ko ti promeni život u svakom pogledu, siguran si da je to prava osoba za tebe."

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!   Kurir televizija