KOLEGE IZ GRANDA ZANEMELE! Opraštaju se od ubijene Ankice: "Kad će se stati na put ovakvim stvarima?!" Emotivne reči KIDAJU DUŠU

Privatna Arhiva

Danas tokom prepodnevnih časova dogodila se nezapamćena tragedija, kada je Ž.D. ubio svoju suprugu Ankicu Delibašić (57).

Neutešne Ankicine kolege iz „Granda“ i dalje su u šoku, a društvene mreže preplavljene su emotivnim rečima koje kidaju dušu.

Među prvima se oglasila vidno potrešena Vesna Milanović, PR „Grand“ produkcije.

Printscreen Instagram 
foto: Printscreen Instagram

-Dragost, radost, nežnost. Sve je to naša Ankica. Prežao mi je- napisala je Vesna koja je i dalje u šoku nakon jezive tragedije.

Ovaj jezivi zločin izazvao je i bes i ljutnju kolega, koji i dalje ne mogu da veruju da svoju Ankicu više nećete ugledati u studiju.

-Moju koleginicu je ubio muž! Kada će se stati na put ovakvim stvarima?! Kada?! Iskreno saučešće porodici– poručila je Ankicina koleginica Marijana.

Printscreen Instagram 
foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Ankica je bila po zanimanju šnajderka i godinama je radila u Grandu, a pre samo nekoliko dana pripremala je stajlinge zvezdama Granda za veliko polufinale.

Zločin se dogodio u Ulici Mile Dimića u Rakovici, u stanu gde je porodica živela poslednjih deset godina, pisao je Kurir.

- Svi smo u šoku! Oni su bili jedni divni ljudi koji nisu imali nikakve probleme, barem mi za njih nismo znali, iz tog razloga smo i potpuno zanemeli kada smo čuli da je Željko ubio Ankicu - navode komšije za Kurir i dodaje:

- Videli smo ekipu Hitne pomoći i policiju ispred zgrade. Užurbano su ušli u zgradu, a kasnije smo saznali da je Željko nakon što je nožem izbo Anicu otšao u policiju i prijavio se. Navodno, rekao im je: "Ubio sam ženu, njeno telo je u stanu. Došao sam da se prijavim."

Bonus video:

This browser does not support the video element.

"SAŠA POPOVIĆ MI JE REKAO DA IZGLEDAM KAO KVOČKA!" Voditeljka Dragana Katić progovorila o odnosu sa direktorom Grand produkcije  Kurir teleivizija