DŽENIFER LOPEZ U TOTALNOM HAOSU: Svi je RAZAPELI na internetu na kom se pojavio OVAJ VIDEO, oglasila se i njena ŠKOLSKA DRUGARICA

VICTOR AUBRY / Sipa Press / Profimedia

Da je ova godina definitivno turbulentna za slavnuDženifer Lopez, pokazuje i činjenica da se njen novi album, "This is Me...Now", izuzetno loše plasirao na platformama "Spotifaj" I "Epl Mjuzik", kao i da nije uspeo da se kotira među prvi top 20 apsolutno nigde u svetu.

Njen najnoviji album plasiran je 16. februara ove godine i, prema reakcijama publike, nije slušan kao što je bilo za očekivati. Čak 13 pesama naišlo je na nezainteresovanost publike.

SplashNews.com / Splash / Profimedia 
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Mimo trenutnog muzičkog, takoreći, neuspeha, može se reći da je doživela još jedan i to na polju glume jer, njena poslednja filmska ostvarenja, naišla su na negativne kritike od stane kako filmskih kritičara, tako i publike.

Izgleda da joj sreće manjka i u ljubavi jer se već danima se spekuliše o tome da se razvodi od Ben Afleka.

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Da zlo bude veće, danas je objavljeno da je Dženifer Lopez otkazala svetsku muzičku turneju. U zvančinom saopštenju, koji je dobio "Guardian" navedeno je da je svojom voljom odustala jer želi da se posvati deci, porodici i prijateljima, ali na društvenim mrežama se šuška da je pravi razlog to što nije uspela da proda dovoljan broj karata koji je potreban da bi se turneja započela.

Mesecima unazad, Džej Lo je tema tračeva i kritika, što zbog potencijalnog razvoda, što zbog njenog ponašanja. Naime, raznorazne priče, od strane njenih saradnika, usijale su internet, pa je pevačica u više navrata okarakterisana kao "neprijatna, bezobrana, nadobudna". Takođe je bila prozvana i kao lažov, jer je njena školska drugarica, na svom TikTok nalogu objavila da Džej Lo nije imala teško detinjstvo u Bronksu, kako je to predstavila javnosti.

"Pukla je i bilo je i vreme", "Sad zna da je niko ne voli, uzalud se trudi", "Sad je jasnije zašto je Maraja Keri ne podnosi", "Ko uopšte još uvek sluša Džej Lo", samo su neki od komentara na mrežama.

Osipanje paljbe na Dženifer dogodilo se i nakon njenog nastupa u šou programu "SNL". Naime, Džej Lo je pevala uživo a, odmah nakon završetka emisije, taj snimak je objavljen na JuTjub kanalu pomenutog programa. Mnogi su je u komentarima "počastili komplimentima" jer je, kako pišu, konstantno falširala. Nekoliko sati kasnije, SNL je okačio novi snimak na kom bezgrešno peva a uklonio stari, pa nije bilo teško zaključiti zašto je to tako.

Doug Peters / Alamy / Alamy / Profimedia 
foto: Doug Peters / Alamy / Alamy / Profimedia

Podsetimo, sada otkazana turneja trebala je biti prva nakon pet godina, posvećena solo albumu i istoimenom filmu "This Is Me...Now". Prvi koncert u nizu očekivao se 26. juna u Orlandu na Floridi, a poslednji 31. avgusta u Hjustonu. Svima onima koji su kupili karte preko Tiketmastera obećan je povrat novca od strane organizatora koncerta "Live Nation".

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

IZGLEDA KAO HOLIVUDSKA GLUMICA, A UZ TO JE I TOP KUVARICA! Evo kako izgleda PRELEPA takmičarka poznatog šou programa  Kurir teleivizija