Obogatite svoj dom Ikonom Trećeg obretenja glave Svetog Jovana + TV Ekran u petak 7.juna!

Kurir

U petak, 7. juna, Kurir ima posebno iznenađenje za svoje čitaoce - IKONU TREĆEG OBRETENJA GLAVE SVETOG JOVANA KRSTITELJA!

Ova ikona obeležava jedan od najvažnijih događaja u hrišćanstvu - Treće obretenje glave Svetog Jovana Krstitelja. Događaj je simbol duhovne obnove i svetlosti koja ulazi u naše živote. Ikona s likom Svetog Jovana donosi blagoslov, zaštitu i duhovnu snagu u svaki dom.

Treće obretenje glave Svetog Jovana Krstitelja je događaj od velikog značaja, koji podseća na obnovu vere i stalnu prisutnost svetosti u našim životima. Sveti Jovan Krstitelj, kao prorok i preteča Hristov, zauzima posebno mesto u hrišćanskoj tradiciji, a njegov lik na ikoni pruža utehu i inspiraciju vernicima.

Nabavite svoj primerak dnevnih novina Kurir u petak, 7. juna, i obogatite svoj dom ovom dragocenom ikonom. Pustite da svetost i blagoslov Svetog Jovana Krstitelja unesu mir, veru i duhovno ispunjenje u vaš život.

Kurir 
foto: Kurir

U TV Ekranu čitajte:

Nedeljko Bajić: Srećan je čovek koji čuva dete u sebi: Vest o svetskom uspehu „Heroja Halijarda“ bila je povod da producent i jedan od aktera ovog filma opiše svoj put od ekonomiste do glumca

Predrag Manojlović: Ovog vikenda Kurir televizija emituje filmove s dobitnikom Zlatnog pečata

Una Kozić: Tokom rada na telenoveli „Igra sudbine“ postala sam druga osoba

Kurir.rs