PRATIO JE PRELJUBNIKE U STOPU: Privatni detektiv otkrio najbizarnije prevare, od afere snaje i devera do BLUDNIH RADNJI U PRIRODI

Shutterstock

Leon je u svom poslu privatnog istražitelja uhvatio više od 5.000 nevernih partnera.

Ovaj 50-godišnjak ima 30 godina iskustva u istrazi prevara, bliske zaštite i nadzora pre nego što je 2006. otvorio sopstvenu privatnu firmu Intime Investigations.

Profimedia 
foto: Profimedia

Od tada je istraživao sve što je vezano za neverstvo, a njegov rad (od kojih je veliki deo usmeren na razotkrivanje afera) dao mu je jedinstven uvid u um varalica, piše Metro.

- Postoji niz sumnjivih aktivnosti sa kojima naš tipični klijent dolazi kod nas - kaže Leon, navodeći crvene zastavice kao što su zaštitno ponašanje partnera prema telefonu, napuštanje sobe ili kuće da razgovaraju telefonom, brisanje digitalne istorije, odlazak duže nego što je planirano, ili iznenadne promene u svom seksualnom nagonu ili ponašanju.

Profimedia 
foto: Profimedia

Kada se ovi znaci upozorenja prevaziđu do tačke u kojoj više ne mogu da se nose sa nepoznavanjem istine, klijent dolazi u Intime po odgovore koji su mu potrebni.

- Nadzor je najefikasniji i najefikasniji metod za dobijanje nepobitnih dokaza o bilo kakvom nepravdanju. Vaša intuicija je verovatno tačna, pa to prepustite nama i mi ćemo doći do istine - kaže ovaj privatni detektiv.

Koristeći fotografiju i opis subjekta i početnu tačku kao što je adresa na poslu ili kući i vreme kada će biti tamo, njegov tim može otkriti sve moguće tajne. Leon kaže da su vanbračne veze obično sa nekim koga ta osoba već poznaje, i procenjuje da oko 60 odsto upita o prevari koje dobije dolazi od žena.

Profimedia 
foto: Profimedia

- Muškarci su malo nespremniji da nas kontaktiraju i radije bi se okušali u 'uradi sam' poslu koji inače ne ide po planu, pa će stoga subjekt biti svesniji nadzora u budućnosti - što onda neminovno otežava posao profesionalcima. Muškarci su takođe više oportunistički od žena i generalno deluju impulsivno, dok će žene imati tendenciju da se emocionalno vežu i ulažu više truda u planiranje neverstva i prikrivanje tragova - otkrio je.

Mnogi ljudi ulažu velike napore, ponašajući se na način na koji inače ne bi radili, kako bi zadržali svoju preljubu u tajnosti.

Shutterstock 
foto: Shutterstock

- Jednom smo imali metu koja bi parkirala na svom lokalnom golf terenu, stavila svoj telefon u plastičnu kesu i diskretno ga stavila u obližnji žbun. To mu je omogućilo da se sastane sa drugom osobom u obližnjem hotelu, a da njegova žena ništa ne posumnja, jer je i dalje imao uključene usluge mobilne lokacije, što ga je pokazivalo na golf terenu ceo dan - ističe.

Drugi su, međutim, drskiji, uključujući jednu ženu čija je ćerka kontaktirala Leona jer je sumnjala da majka vara njenog oca invalida.

Denys Kovtun / Alamy / Alamy / Profimedia 
foto: Denys Kovtun / Alamy / Alamy / Profimedia

- Otac je bio vezan u invalidskim kolicima i živeo je na poslednjem spratu imanja i njegova žena je morala da mu pomaže poslednjih meseci. Istrage su otkrile da je imala aferu sa bratom svog muža koji se ušunjao u dvoje ili tri puta nedeljno dok je njegov brat sedeo gore - objasnio je.

(Kurir.rs/Večernjihr/I.M.)