POLICIJA USPELA DA LOCIRA NESTALOG MLADIĆA IZ BANATSKOG KARLOVCA?! Miloša snimile kamere, oglasio se njegov otac za Kurir!

Društvene Mreže

Miloš Stefanov (27) iz Banatskog Karlovca za kojim policija intenzivno traga, nestao je juče u ranim jutarnjim časovima kada ga je, prema rečima njegovog oca, poslednji put video u kući.

Milošev otac se oglasio za Kurir ovim povodom, uznemiren zbog nestanka svog sina, ipak se nada da će se što pre sve rešiti i da će se Miloš vratiti kući.

- Prvi put se nešto ovako desilo, nismo se ni posvađali niti išta, da bi tek tako samo izašao. Ja sam u kontaktu sve vreme sa policijom, traže ga, i koliko znam uspeli su da ga lociraju pomoću kamera koje su ga snimile dok kupuje cigare, uskoro će biti kod kuće nadam se - rekao je Milošev otac za Kurir.

Društvene Mreže 
foto: Društvene mreže

Kako je ispričao, Miloša je poslednji put video juče ujutru oko 5 časova, kada je izašao na brzinu do grada, međutim, dok se vratio, Miloša nije bilo tu.

- Pokušao sam da ga zovem, ali sam ubrzo shvatio da mu je telefon u kući, sve mu je ostalo tu, ništa mi ne pada na pamet zašto bi izašao samo tek tako, samo da je živ i zdrav i da je sve u redu - kaže naš sagovornik i dodaje da je Miloš zaposlen u lokalnoj pekari, kao i to da je kući došao posle treće smene, te se nada da je verovatno bio umoran i da je zbog toga želeo da se malo skloni i odmori negde.

Inače, Miloš je na sebi imao šareni šorts, belu majicu i crne patike, a otac se nada najboljim vestima. Ako imate neku informaciju ili ga vidite, odmah javite policiji na 192.