SVI PRIČAJU O MOMCIMA IZ NOVOG SADA! Na matursko veče došli šlep-služom pa dobili posao kod gazde koji ih je vozio! (FOTO)

Privatna Arhiva

Novi Sad će ove godine obeležavanje matura pamtiti po originalnim dolascima na istu.

Sve je počelo pre par nedelja, u Republici Srpskoj kada se jedan maturant na svojoj maturi pojavio kao njegova baka Anđelka, a Novosađani su prešli igricu stigavši na sopstvenu maturu u kamionu za šlep službu.

Kako kažu za Kurir, samo su želeli da svima njima taj dan ostane u sećanju.

"Hteli smo da bude što unikatnije i da svi upamte taj dan. Mi smo gazdi predložili da bi bilo zanimljivo i posve nesvakidašnje da na maturu dođemo kamionom za šlepovanje", kaže jedan od momaka, koji je i organizator dolaska na maturu.

Reč je o maturantima Mašinske škole u Novom Sadu - smer mašinski tehničar motornih vozila a njihova imena su: Rade Ćuk, Bojan Petrović, Aleksandar Karać.

Privatna Arhiva 
foto: Privatna Arhiva

Nikakva druga ideja za ovakav neobičan dolazak na maturu im nije pala.

"Ništa drugo nam nije palo napamet sem kamiona, mislimo da je baš unikatno, niti smo videli tako nešto da se neko dosetio", kažu ovi momci i dodaju da niko nije mogao da veruje kada su ih videli, ali da ih svi dobro poznaju i da su mogli da pretpostave da će osmisliti nešto što je neočekivano.

Glavi "saučesnik" ovim mladim momcima jeste gazda firme u kojoj su i radili parku.

"Gazdi se ideja dopala, odmah nam je izašao u susret, rekavši da želi da učestvuje u trenutku sa svojim mladim učenicima koji su kod njega na praksi", kaže jedan od momaka koji je došao na ovu zanimljivu ideju.

Na maturi je bilo odlično, momci su dobili pohvale za ideju, a gazda je zadovoljan svojim učenicima na praksi i rešio je da ih zaposli.

A nama ostaje da vidimo kako će naredne generacije jedan od važnijih dana u svojim životima da krunišu!

Kurir.rs/S.S.