SRBIN SPREMAO TEREN ZA BEG POSLE NESTANKA SUPRUGE? Isplivali novi dokazi protiv Kneževića, ON TVRDI DA NIJE KRIV ZA OTMICU

Drustvene Mreže, Printscreen Mondo.rs

Srpski državljanin, David Knežević (36) juče je saslušan pred sudom u Majamiju zbog sumnje da je oteo svoju bivšu suprugu Anu Mariju Knežević (40) koja je nestala 2. februara u madridskom naselju Salamankana, kada su izneti novi dokazi o ovom slučaju!

- Na saslušanju koje je održano juče pred sudom u Majamiju, David Knežević se izjasnio da nije kriv za otmicu njegove supruge, iako su sve oči uprte trenutno u njega, s obzirom na to da istražitelji imaju snažne dokaze protiv Kneževića - pišu španski mediji.

Drustvene Mreže 
Ana i David Kneževićfoto: Drustvene Mreže

Podsećanja radi, David Knežević je uhapšen 4. maja, a u pritvoru se nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama i njemu se na teret stavlja krivično delo otmica, za koje je zaprećena kazna i do doživotnog zatvora. Inače, sud je odlučio da mu ne određuje kauciju jer postoji opasnost od bekstva.

U vezi s tim, tužioci sada dovode u pitanje i prodaju nekretnina koju je David Knežević izvršio neposredno pre nestanka njegove supruge, nakon čega je dobio veliku sumu novca, te se sumnja da je Srbin detaljno isplanirao i ubistvo supruge, ali i beg kako bi očigledno izbegao odgovornost za stravični zločin sa kojim ga trenutno vlasti povezuju!

- Pre nego što je nestala Ana Marija Knežević, njen suprug je prodao nekretnine u velikoj vrednosti, a pretpostavlja se da bi mu milionski prihodi omogućili da pobegne ukoliko bude pušten uz kauciju - rečeno je juče na sudu!

Pre hapšenja Kneževića, za medije se oglašavao njegov advokat Ken Padovic rekavši da njegov klijent "nikada nije bio u Španiji" kao i da nema apsolutno nikakve veze sa zločinom.

Printscreen/Drušvene mreže, Printscreen/X@BrianEntin 
Ana Kneževićfoto: Printscreen/X@BrianEntin, Printscreen/Drušvene mreže

Veze sa zločinom

- Farbanje kamere u Aninoj zgradi

- Ukradene registarske tablice

- Poslate poruke ženi preko aplikacije za upoznavanje

- Prodaja nekretnina višemilionske vrednosti

Naime, od nestale Ane ni traga ni glasa još od 2. februara kada je u zgradu gde je boravila ušetao muškarac sa kacigom na glavi, za koga uzgred, istražitelji tvrde da je u pitanju Knežević, nakon čega je ofarbao sočivo nadzornog sistema zgrade.

Međutim, ono što je probudilo sumnju kod španske policije jeste činjenica da su kamere u jednoj obližnjoj prodavnici snimile Kneževića kako kupuje sprej u crnoj boji. Pored toga, mušakrac koji je ušao u zgradu nakon čega je Ana nestala, napustio je zgradu posle nekog vremena sa koferom u ruci, koji nije imao pri ulasku.

printscreen/društvene mreže, Printscreen/španska policija 
Ana Kneževićfoto: Printscreen/Društvene mreže, Printscreen/španska policija

S razlogom, španski istražitelji sumnjaju da se ovde najpre radi o ubistvo nestale četrdesetogodišnjakinje, te uveliko pretražuju i napuštena mesta, kao i nepristupačne rejone u blizini granice sa Francuskom.

- Pretražuje se svaki mogući ugao, kao i nepristupašni delovi, a jedna od lokacija bila je i u neposrednoj blizini auto-puta na granici sa Francuskom. Istražitelji posebnom opremom pažljivo pretražuju svaki deo te deonice za koju se sumnja da se nalazi telo Ane Marije. Takođe, u potrazi učestvuju i ronioci koji pretražuju kanale i bare, ali dosadašnjom istraogom nije nađen neki trag koji bi ih doveo do tela - pisali su strani portali.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

PRIJATELJI DOBILI GLASOVNE PORUKE OD KIDNAPOVANE ANE KNEŽEVIĆ? Sagovornici bez dileme: Oteta je u drugoj državi, to je problem!   Kurir teleivizija