OVO JE NIŠLIJA KOJI JE NESTAO NA BOJANINIM VODAMA: Podignuti i dronovi, tragači istražuju putanje kojima je često pešačio (FOTO)

Društvene Mreže

Gorska služba nastavlja potragu za nestalim muškarcem (40) iz Niša čiji je nestanak prijavljen sinoć policiji. Paralelno sa tim, mnogi dobronamerni ljudi i prijatelji su na društvenim mrežama objavili njegovu sliku s apelom za pomoć. Policija navodi da je u toku intenzivna potraga za ovim distributerom lekova.

- Sinoć je nestao kolega Milan Đorđević, star 41 godinu iz Niša. Na sebi je imao teget pantalone, belu košulju sa plavim štraftama i braon cipele. Visok 185cm. Poslednji put viđen sinoć na Bojaninim vodama u 18:30, kod planinarskog doma gde je parkirao auto - Škodu. Svaka pomoć u informacijama je dobrodošla - navodi se u apelima za pomoć.

Društvene Mreže 
foto: Društvene mreže

On je inače, porodičan čovek kao i iskusni planinar. Tragači za njim pokušavaju da ga nađu prema putanjama kojima je često pešačio.

Kako smo ranije pisali u potrazi su devetoro pripadnika Gorske službe spasavanja, a pridružili su im se vatrogasci. Iznad predela Bojaninih voda na Suvoj planini, udaljenom od Niša 25 kilometara, podignut je i dron i svi se nadaju da će doprineti u pronalaženju.