NE PROPUSTITE U PETAK, 14. JUNA, DVA POKLONA UZ KURIR! PLASTIČNI SKALPEL + dodatak TV Ekran

Kurir

U petak, 14. juna, Kurir ima poseban poklon za sve svoje čitaoce - PLASTIČNI SKALPEL!

Ovaj praktični alat, idealan za precizne rezove, postaće neizostavan deo vašeg kućnog pribora. Plastični skalpel je savršen za razne "uradi sam" projekte, hobije, kao i za svakodnevne kućne zadatke koji zahtevaju preciznost. Njegova oštrica omogućava lako i sigurno sečenje različitih materijala, od papira i kartona do tankih plastika.

Sa ergonomskom drškom, ovaj skalpel nudi udobno i sigurno rukovanje, čineći ga jednostavnim za upotrebu čak i pri dugotrajnim radovima. Bez obzira na to da li se bavite kreativnim projektima, školskim zadacima, ili jednostavno treba da obavite neku kućnu popravku, ovaj skalpel će vam biti od velike koristi.

Nabavite svoj primerak dnevnih novina i obezbedite sebi ovaj praktičan plastični skalpel. Dodajte ga svojoj kolekciji alata i budite spremni za sve zadatke koji zahtevaju preciznost i veštinu.

Kurir vam donosi korisne poklone koji olakšavaju svakodnevni život!

U TV Ekranu čitajte:

Dženifer Lav Hjuit: Čekam da postanem zvezda i u svojoj kući: Glumica koju su proslavili horor „Znam šta ste radili prošlog leta“ i serije „Šaptačica duhovima“ i „Zločinački umovi“ govori o novoj ulozi i otkriva neostvarenu želju

Staša Nikolić: Snimanje u Parizu veliki mi je izazov i uživanje

Stefan Kapičić: Lik Kolosa u „Dedpulu’ obeležio mi je život i otvorio mnoga vrata

Kurir 
foto: Kurir

Čitajte Kurir!

Kurir.rs