PALATA KONAČNO STAVILA TAČKU NA TEORIJE ZAVERE O KEJT MIDLTON: Oglasili se nakon nagađanja o NJENOM LEČENJU, evo šta je ISTINA

Chris Jackson-Getty/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kensingtonska palata prekinula je ćutanje o raku princeze od Velsa nakon što se proširila glasina da je na lečenju u Americi.

Američki mediji objavili su da se Kejt Midlton leči u Anderson centru za rak u Hjustonu u Teksasu.Palata je kasnije demantovala ovu tvrdnju za "Houston Chronicle" i nagovestili su da se leči u Londonu.

SplashNews.com / Splash / Profimedia 
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

ET piše da se ona i princ Vilijam pripremaju za letnji odmor s troje dece.

Glasine o tome gde se Kejt nalazi počele su kada su "onlajn detektivi" preplavili TikTok i Reddit, tvrdeći da ona traži lečenje u renomiranom centru za rak, koji se dugo smatra jednim od najcenjenijih svetskih centara posvećenih isključivo lečenju obolelih od raka.

"Zbog zakona o privatnosti pacijenata, nismo u mogućnosti da potvrdimo ili negiramo da li je neka osoba pacijent MD Andersona", rekao je portparol centra za rak za ET.

Kejt je objavila svoju dijagnozu 22. marta. Ranije ove godine bila je podvrgnuta operaciji abdomena i smatralo se da njeno stanje nije kancerogeno. Ali testovi nakon operacije utvrdili su da je rak bio prisutan. U to vreme je Kate rekla da je na "preventivnoj hemoterapiji" i da je "u ranoj fazi tog lečenja".

Kejt nije otkrila koja joj je vrsta raka dijagnostikovana. Uprkos tome, gde god princ Vilijam ode, ljudi ga i dalje pitaju za njeno stanje. Takav je bio slučaj prošle nedelje kada se pridružio svom ocu, kralju Čarlsu III i kraljici Kamili na obeležavanju 80. godišnjice Dana D u Portsmautu, u Engleskoj.

(Kurir.rs/ Entertainment Tonight/ L. S)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?  Kurir televizija