“AMAN” DONACIJA INSTITUTU ZA MAJKU i DETE

Promo

U sklopu svoje posvećenosti društvenoj odgovornosti kompanija „AMAN“ usmerava pomoć onima kojima je stvarno neophodna.

Naših 3.000 zaposlenih, 150.000 kupaca koji svakodnevno kupuju u 300 naših prodajnih objekata su garancije upešnog poslovanja i naše povezanosti sa društvom kao celinom.

Promo 
foto: Promo

Ovog proleća smo odlučili da pomognemo deci sa disajnim problemima. U junu smo donirali Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije „Dr Vukan Čupić“ u Beogradu vredan uređaj za ispitivanje funkcije pluća metodom forsirane oksilometrije. Zahvaljujući ovoj donaciji biće obezbeđeni bolji uslovi za pregled, dijagnostifikovanje i praćenje toka lečenja mališana na odeljenju pulmologije Instituta za majku i dete u Beogradu.

Želimo da verujemo da svaki gest solidarnosti doprinosi mogućnosti da živimo u boljem i zdravijem društvu.

Promo 
foto: Promo

„Kompanija AMAN je svesna važnosti uključivanja celog društva i poslovnih subjekata u cilju poboljšanja kvaliteta zdravstvene zaštite naših najmlađih i ostvarivanja društveno važnih inicijativa. Nastavićemo i u ovoj godini da kao društvena odgovorna kompanija pružamo različite vrste podrške i pomoći.“ - izjavio je Nemanja Petrović, generalni direktor.

Posebnu zahvalnost dugujemo načelniku odeljenja za pulmologjju profesoru Aleksandru Sovtiću zahvaljujući kome smo uputili donaciju i podršku zaista tamo gde je najpotrebnija.

Promo 
foto: Promo

Profesor Aleksandar Sovtić se zahvalio i objasnio značaj ove donacije: „Zahvaljujemo se kompaniji AMAN na nesebičnoj donaciji uređaja za forsiranu oscilometriju, koji omogućava merenje funkcije pluća i kod dece najmlađeg uzrasta. Osim što omogućava procenu prohodnosti disajnih puteva i stepen njihove opstrukcije, ovaj aparat omogućava i praćenje efikasnosti lečenja. Ova donacija značajno unapređuje rad našeg Instituta i bolje uslova za lečenje dece.“

Vrlo smo ponosni što u našoj strategiji razvoja kompanije, društvena odgovornost i donacije predstavljaju značajne dugoročne fokuse.

Promo