ĆERKA MONIKE BELUČI PROŠETALA U PROVIDNOJ HALJINI: Intima na izvolte, a svi govore o OVOM DETALJU mlade DEVE!

Printskrin/ Instagram

Glumica Monika Beluči godinama unazad je simbol lepote i seksepila. Čak i danas kada je na pragu sedme decenije može parirati i duplo mlađim koleginicama.

Godinama se spekulisalo o tome ko bi mogla biti naslednica prelepe Italijanke. Međutim, izgleda da više nema dileme. Glumica je sebi rodila naslednicu i to u svakom pogledu.

Mlada Deva Kasel već neko vreme privlači veliku pažnju svetske javnosti, a to je dovelo direktno na modne piste. Ova mlada lepotica započela je uspešnu karijeru u svetu modelinga.

Agostino Fabio / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 
Deva Kaselfoto: Agostino Fabio / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Sada je pokazala da kod nje nema zadrške, te da je za dobru fotografiju spremna da sruši sve barijere. Sada je bila zvezda revija pod nazivom "La casa". Ponosna majka Monika podelila je na društvenim mrežama kadrove sa ovog modnog događaja. Deva je nosila haljinu izrazito zanimljivog kroja. Preko grudi su joj bili beli karneri, a suknja koja je do poda bila je potpuno providna te se video donji veš.

Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia 
Deva Kaselfoto: Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Svi su komentarisali da će Deva uspeti da nadmaši majčinu populanost i nezvaničnu titulu najlepše i najatraktivnije dame šoubiznisa.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!   Kurir televizija