NOVE "MEME" KRIPTOVALUTE SVE POPULARNIJE: Potencijal im porastao do 100x

Printscreen, D.M.

Meme kriptovalute su dramatično nadmašile druge sektore kriptovaluta ove godine, što odražava fundamentalni pomak u dinamici tržišta

Mnoge meme kriptovalute su već ostvarile povrate od preko 100 puta, ali tržište i dalje svakodnevno pruža nove prilike. Imajući to na umu, istražimo četiri meme kriptovalute koje bi mogle sledeće dostići 100x.

Našu analizu smo bazirali na trendovima, tokenomici, interesu tržišta, korisnosti i drugim faktorima. Hajde da počnemo.

PLAYDOGE

Naš prvi izbor među novim meme kriptovalutama koje bi mogle dostići 100x je PlayDoge. Dok ima maskotu u stilu doge, PlayDoge ide daleko iznad prosečne meme kriptovalute uvodeći uzbudljivu igru Play-to-Earn (P2E).

PlayDoge je baziran na popularnoj igri Tamagotchi iz 1990-ih, u kojoj su korisnici brinuli o svom Tamagotchi ljubimcu, osiguravajući da bude nahranjen, odmoran i zabavljen.

Printscreen, D.M. 
foto: Printscreen, D.M.

Međutim, PlayDoge donosi novu inovaciju u P2E (Play-to-Earn) segmentu, nagrađujući korisnike sa $PLAY tokenima za interakciju sa njihovim ljubimcima.

Ipak, korisnici moraju držati $PLAY token da bi primili nagrade.

To znači da će PlayDoge imati koristi od potražnje koja je vođena korisnošću, zajedno sa svojom privlačnošću kao meme kriptovalute, što će ga razlikovati od konkurencije.

Printscreen, D.M. 
foto: Printscreen, D.M.

Projekat trenutno prolazi kroz pretprodaju tokom koje je dosad prikupljeno 3,75 miliona dolara. Trenutno je cena 0,00506 dolara po tokenu, ali će se tokom kampanje povećavati.

Povećanje cene će se desiti za jedan dan ili kada ukupno prikupljanje dostigne 4,2 miliona dolara.

SEALANA

Dok PlayDoge izaziva uzbuđenje svojim pristupom vođenim korisnošću, Sealana bazirana na Solani se fokusira na čistu memetiku.

Ova strategija dobro funkcioniše, sa projektom koji je dosad prikupio preko 4 miliona dolara i privukao veliku pažnju na društvenim medijima.

Printscreen, D.M. 
foto: Printscreen, D.M.

Njegova web stranica prikazuje satiričnu priču o nastanku koja se šali na račun kulture degen meme kriptovaluta, ali njegova prava snaga leži u njegovoj igri na društvenim medijima.

Inspirisan "čovekom izWorld of Warcraft-a" iz South Parka i prepun komičnih referenci američkom patriotizmu, Sealana je svojom neoprostivom personom privukla preko 10.000 pratilaca na X i 9.000 članova u svojoj Telegram grupi.

Printscreen, D.M. 
foto: Printscreen, D.M.

Pretprodaja se nalazi u završnoj fazi i završiće se za 14 dana. To ostavlja malo vremena investitorima da kupe pre nego što se tokeni ponude na berzi.

Ako je uspeh Slothane, slične Solana pretprodaje, bilo kakav pokazatelj, Sealana bi mogla biti spremna za velike dobitke nakon svoje IEO.

BASE DAWGZ

Base Dawgz je nova meme kriptovaluta na Coinbase-ovom Base blockchain-u.

Nakon lansiranja Coinbase-ovog Smart novčanika, Base meme kriptovalute su doživele ogroman rast. Na primer, predvodnik Brett je nadmašio sve ostale top 15 meme kriptovalute ove nedelje, sa rastom od 38%.

Printscreen, D.M. 
foto: Printscreen, D.M.

U međuvremenu, Base Dawgz je prikupio preko 900.000 dolara u prvoj nedelji.

Uspeh Base Dawgz-a nije samo posledica njegovog položaja na Base-u.

Projekat je takođe multichain i dostupan na Ethereum-u, BSC-u, Solani i Avalanche-u.

Sa širim horizontom od bilo koje druge Base meme kriptovalute, Base Dawgz ima potencijal da privuče masivnu zajednicu.

Printscreen, D.M. 
foto: Printscreen, D.M.

U nastojanju da maksimizira svoj dugoročni potencijal, takođe će lansirati mehanizam stakinga koji nagrađuje korisnike za zaključavanje svojih tokena.

Takođe je dostupna referentna - “prosledi i zaradi” šema. Ova šema pruža 10% provizije članovima zajednice koji referišu druge na pretprodaju.

Sa svim tim, Base Dawgz je dobro opremljen da postane vodeći igrač na tržištu.

WIENERAI

WienerAI je još jedan trend meme kriptovalute koja usvaja pristup usmeren na korisnost.

Međutim, fokus WienerAI-a je pretežno na veštačkoj inteligenciji (AI). Ova kombinacija meme kriptovalute i AI projekat pozicionira na raskrsnici dve najtoplije priče u kripto svetu.

Printscreen 
foto: Printscreen

Nije iznenađenje što je WienerAI pretprodaja započela sa velikim uspehom, prikupivši preko 5.3 miliona dolara.

Projekat razvija AI-pokretan trgovački bot koji pomaže korisnicima da postanu bolji trgovci. Korisnici mogu postavljati pitanja botu, koji zatim pretražuje tržište u potrazi za najboljim trgovačkim prilikama.

Printscreen 
foto: Printscreen

U međuvremenu, WienerAI pruža trenutno, MEV-otporno, besplatno izvršavanje trgovine, prilagođeno kako iskusnim tako i početnicima. Kao što razume svako ko je trgovao na blockchainu, ovo predstavlja ogroman napredak u odnosu na postojeće sporo i zbunjujuće korisničko iskustvo.

WienerAI takođe ima mehanizam stakinga koji trenutno nudi 200% godišnjeg prinosa (APY). Međutim, ovaj procenat će se smanjivati kako staking pool raste.

Izvor: Telegraf/Kurir/Darko Mulic