OGLASILO SE TUŽILAŠTVO POVODOM NAPADA RODITELJA NA UČITELJICU IZ OŠ "SVETI SAVA"! Ispituju se svedoci, skidaju se snimci sa kamera

M.S.

Dežurni tužialac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu obavešten je o događaju od 13.06.2024. godine oko 19.00 časova koji se dogodio u Beogradu, GO Vračar, ispred OŠ "Sveti Sava" kojom prilikom je učiteljica prijavila da je verbalno i fizički napadnuta od strane dvoje roditelja učenice te škole.

Policijski službenici PS Vračar obavili su razgovor sa oštećenom učiteljicom, kao i sa roditeljima, pribavljeni su lekarski izveštaji o zadobijenim povredama, pa je dežurni tužilac naložio da se, a nakon što policija prikupi ostale potrebne dokaze, snimake kamera video nadzora i izjava svedoka događaja protiv roditelja podnese krivična prijava redovnim putem zbog krivičnog dela Nasilničko ponašanje iz čl. 344 Krivičnog zakonika.

M.S. 
foto: M.S.

Tužilaštvo će u toku dokaznog postupka preduzeti sve neophodne dokazne radnji neophodne za utvrđivanje tačnog i potpunog činjeničnog stanja, nakon ćega će doneti odluku o daljem postupanju.

Kako smo ranije preneli, napad je usledio posle incidenta u diskoteci tokom karaoka, što je potvrdila i direktorka škole.

- Devojčica se požalila da ju je učiteljica S. Đ. gurnula kako bi snimila svoje učenike koji su nastupali. Njena koleginica, koja predaje istom odeljenju 3/2, prišla joj je sa učenicom kako bi je opomenula da dete ima karcinom kičme, na šta je učiteljica S. Đ. navodno odgovorila da nije gurnula devojčicu. Prema rečima druge učiteljice, S. Đ. je rekla da, ako je devojčica bolesna, onda treba da ide da se leči. Međutim, S. Đ. je navodno tvrdila da ona nije imala tu informaciju i da bi bolesno dete trebalo uvek da bude pored učiteljice - navela je direktorka.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

"OTAC JE PLJUNUO UČITELJICU, A MAJKA JOJ IŠČUPALA PRAMEN KOSE I UDARALA" Roditelji u šoku: Deca su nam vrištala, imaju traume  Kurir televizija