KEJT PRESKUPIM STAJLINGOM OBJASNILA ZAŠTO JE KRALJICA STILA: Samo jedan detalj na njoj košta 6.000 $, oči cele planete uprte u nju

Yui Mok / PA Images / Profimedia

Kejt Midlton oduševila je kraljevske obožavaoce pridruživši se kraljevskoj porodici tokom Trooping the Color 2024 parade u Londonu, što je njeno prvo pojavljivanje u javnosti posle šest meseci.

Princeza od Velsa (42), koja je u martu objavila da je bila podvrgnuta hemoterapiji zbog oblika raka, nosila je belu haljinu dugih rukava ukrašenu crnom mašnom.

James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia 
foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princeza je ove godine za kraljevu paradu ponela haljinu modne dizajnerke Jenni Packham.

Kosa joj je stilizovana u obliku niske punđe, a stajling je upotpunila crno-belim šeširom marke Philip Treaci i Cassandra Goad bisernim minđušama koje koštaju 6.061 dolara, piše Paxe Six.

James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia 
foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uz sve je ponela crnu klač torbicu marke Mulberri od 750 dolara, kao i broš koji predstavlja simbol Irske garde, čiji je princeza počasni pukovnik.

Princeza od Velsa je u poruci kojom se juče obratila istakla da je oduševljena svim ljubaznim porukama podrške i ohrabrenja u poslednjih nekoliko meseci.

HENRY NICHOLLS / AFP / Profimedia 
foto: HENRY NICHOLLS / AFP / Profimedia

"To je stvarno promenilo svet za Vilijama i mene i pomoglo nam je oboma u teškim vremenima. Kao što svi koji prolaze hemioterapiju znaju, postoje dobri i loši dani. Tokom tih loših dana osećate se slabo, umorno i morate da se prepustite da se vaše telo odmori. Ali u dobrim danima, kada se osećate snažnije, želite da najbolje iskoristite da se osećate dobro.

Moje lečenje je u toku i trajaće još nekoliko meseci. Kada se osećam dovoljno dobro, zadovoljstvo mi je da se uključim u školski život, provodim vreme baveći se stvarima koje mi daju energiju i pozitivnost, kao i da počnem da malo radim od kuće.

HENRY NICHOLLS / AFP / Profimedia 
foto: HENRY NICHOLLS / AFP / Profimedia

Radujem se što ću ovog vikenda sa svojom porodicom biti na kraljevoj rođendanskoj paradi i nadam se da ću imati nekoliko javnih angažmana tokom leta ali isto tako znam da se nisam u poptunosti oporavila.

Učim kako da budem strpljiva, posebno sa neizvesnošću. Uzimam svaki dan onako kako dolazi, slušam svoje telo i dopuštam sebi da odvojim potrebno vreme za ozdravljenje.

Mnogo vam hvala na razumevanju i svima vama koji ste tako hrabro podelili svoje priče sa mnom", navela je Kejt u poruci, uz fotografiju koja krije jaku simboliku.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?  Kurir televizija