"RADI ŠTA TI SE KAŽE" Hit snimak princeze Šarlot i princa Luija SA BALKONA: Pokušala da ZAPOVEDI BRATU, pa se nije dobro provela

/ SplashNews.com / Splash / Profimedia

Šest meseci britanska, ali ni svetska javnost nisu videle buduću kraljicu Kejt Midlton, ali ni njeno dvoje mlađe dece, princezu Šarlot i princa Luija.

Osim što je svoje podanike oduševila pojavivši na paradi Trooping the Colour, Kejt je budno oko držala na svoje troje dece, dok su se vozili kočijom, ali i kad su stigli na odredište. Čitači s usana su za britanske medije otkrili da im je davala prilično kraljevska uputstva.

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Ostani ovde", rekla je jednom od njih, zatim se sagnula do princeze Šarlot i šapnula joj: "Nastavi da se smeškaš i ostani ovde na trenutak".

Naravno, i ovaj put je imala pune ruke posla s najmlađim i najslađim članom kraljevske porodice, nestašnim princem Luijem,koji je i ovaj put dobro zabavio javnost meškoljeći se i kreveljeći na balkonu palate, odakle je porodica tradicionalno pozdravljala podanike.

Pokušala je da ga smiri i njegova sestra, princeza Šarlot, koja je bila jako ozbiljna. Čitači s usana su otkrili i kratak razgovor između brata i sestre u kojem mu je ona pokušala nešto da mu zapovedi, a on je na to ispalio odgovor koji se nije svideo ni Šarlot ni njihovim roditeljima.

Naime, dok je muzika svirala mališan je počeo da pleše, Kejt se nagnula Šarlot na uho i nešto joj šapnula, nakon čega je ona uputila prekor bratu.

"Moraš da prestaneš to da radiš, gledaj paradu", rekla mu je.

Brat joj je na to mrtvo hladno odgovorio: "Ne želim".

"Radi šta ti se kaže", odgovorila mu je sestra, na što je usledio Luijev, kako ističu britanski mediji, "brutalan" odgovor.

"Neću", odbrusio je.

(Kurir.rs/ Story.hr/ L. S.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?  Kurir televizija